MARIO ĆUŽE "Čekao sam jako dugo na ovo"

Mario Ćuže HŠK Zrinjski
HŠK Zrinjski

U svjetlu nedavne pobjede HŠK Zrinjski nad Tuzla Cityem, Mario Ćuže, ključni igrač Zrinjskog i najbolji pojedinac te utakmice, podijelio je svoje misli o trenutnom pozitivnom nizu tima i očekivanjima za predstojeći susret u Konjicu.

"Ušli smo u jedan jako dobar i pozitivan niz. Nadam se da ćemo ga nastaviti u sljedećim utakmicama. Puno bolje izgledamo na terenu, pobjeđujemo utakmice, što je najbitnije. Protiv Tuzle smo stvarno odigrali jednu dobru utakmicu, napadačku, i idemo dalje, očekuje nas utakmica u Konjicu, pa europska," izjavio je Ćuže.

 "Važno je pobjeđivati, to diže cijelu atmosferu u ekipi, diže i pojedince i ekipu. Sigurno će se odraziti na naredne utakmice,” dodao je Ćuže, te je prokomentirao i svoju odličnu partiju u Tuzli: “Čekao sam stvarno dugo na ovaj pogodak i na jako dobru utakmicu. Došla je u pravom trenutku, da se osobno dignem, ali ekipa izgleda sve bolje i bolje i to je najvažnije", dodao je.

S jasnim ciljem za sljedeću utakmicu, Ćuže je optimističan. “Čeka nas utakmica u Konjicu. Nadam se pobjedi. Zrinjski svaku utakmicu ide na pobjedu.”

Sadržaj se učitava...

Nadolazeći susret između NK Igmana i HŠK Zrinjskog zakazan je za nedjelju, 1. listopada, na Gradskom stadionu u Konjicu od 15:00. Očekivanja su visoka, a oči navijača bit će uprte u igrače Zrinjskog, posebno u Marija Ćužea, čiji će doprinos biti ključan za nastavak pozitivnog niza.