VIDEO  Mali nogometaši HŠK Zrinjski zauzeli treće mjesto na Memorijalnom turnir 'Ante Erić' u Čitluku

HŠK Zrinjski na turniru Ante Erić
HŠK Zrinjski na turniru Ante Erić

Danas se u Čitluku održao nogometni turnir za dječake rođene 2009. godine na kojem su nastupili i mali nogometaši HŠK Zrinjski iz Mostara.

Za male Plemiće na ovom turniru su nastupili: Luka Ćosić, Sandro Zovko, Marko Palac, Marko Buhovac, Luka Varga, Robert Tomić, David Džidić, Marko Drežnjak, Leon Marić, Vito Avmedovski, Petar Bošnjak, Ivano Vasilj, Dominik Jurić. Trener: Marin Jovanović, med. osoblje: Sandro Avmedovski.

Plemići su u prvoj utakmici slavili protiv vršnjaka iz ŠN Tiki Taka rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Ivano Vasilj.

U drugoj utakmici HŠK Zrinjski je odigrao utakmicu protiv ŠN AS Međugorje u kojoj je Međugorje zabilježilo pobjedu od 1:0. 

U trećoj utakmici mali Plemići svladali su ekipu ŠN Limači Čapljina. Limači su bolje otvorili utakmicu, te golom Eugena Filipovića došli do prednosti od 1:0. U drugo poluvrijeme Zrinjski kreće dosta bolje, te prvi pogodak Zrinjskog za izjednačenje postiže Luka Varga na asistenciju Sandra Zovke. Drugi pogodak postiže Sandro Zovko udarcem glavom nakon odlično izvedenog kornera Marka Buhovca, a treći pogodak djelo je Dominika Jurića na asistenciju Davida Džidiću.

U polufinalnoj utakmici Plemići su doživjeli poraz od 4:0. Bolji od Zrinjskog bili su mali nogometaši HŠK Posušje.

U utakmici za treće mjesto HŠK Zrinjski je svladao ekipu UniSport Stolac sa 2:0. Prvi pogodak dijelo je Sandra Zovke na ubačaj iz kornera Marka Buhovca, a drugi pogodak stigao je pred sam kraj utakmice kada točku na "i" stavlja Robert Tomić.

U nastavku možete pogledati sve golove HŠK Zrinjski na današnjim utakmicama u Čitluku.