LUKA MODRIĆ "Žao mi je što nisam ostao još jednu godinu u Zrinjskom da zajedno osvojimo titulu"

Luka Modrić
Getty Images
Jedan od najboljih svjetskih nogometaša u posljednjih dvadesetak godina, osvajač Zlatne lopte, najbolji igrač Svjetskog prvenstva 2018. godine, kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije, te jedan od najboljih veznih igrača svih vremena, svoju veličanstvenu seniorsku nogometnu karijeru započeo je 2003. godine u dresu Zrinjskog.
 
Modrić je poput brojnih bivših nogometaša i legendi Zrinjskog potpisao majicu ekipe Plemićka sjećanja. Tom priliko Luka Modrić je rekao:
 
"Žao mi je što nisam ostao još jednu godinu u Zrinjskom da zajedno osvojimo titulu", s ovim riječima dočekao nas je idući potpisnik naše majice, bivši nogometaš Zrinjskog Luka Modrić.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zanimljivo, prilikom potpisa majice ovog detalja se Luka sjetio, nakon što se potpisao i stavio broj 10, prokomentirao je:  "Ja stavio 10, a u Zrinjskom sam nosio 23!".
 
Luka Modrić
 
Luka Modrić za Zrinjski je debitirao 10. kolovoza u susretu protiv Širokog Brijega, a prvi pogodak za Plemiće postigao je 12. listopada u pobjedi protiv Orašja. Za Zrinjski je ukupno odigrao 25 utakmica i postigao 8 pogodaka.
 
 
Na stadionu Zrinjskog "pod Bijelim Brijegom" dobio je svoje prvo nogometno priznanje, naime na kraju sezone uručen mu je navijački trofej "Filip Šunjić Pipa". Modrić je s 18 godina i danas ostao najmlađi dobitnik ovoga trofeja.