Luka Modrić i djevojka Vanja čekaju prvo dijete

Nogometaš Luka Modrić i njegova djevojka Vanja Bosnić uskoro će postati roditelji. Ekonomistica Vanja u prvom je tromjesječju trudnoće, a nedavno je se moglo vidjeti u jednom zagrebačkom rodilištu, piše Večernji list.

- Nemam komentara, neću to potvrditi niti demantirati - rekao je Luka Modrić.

Veza 24-godišnjeg Luke i tri godine starije Vanje započela je prije tri godine, kada je Luka došao igrati u Dinamo.Prvi su put razgovarali tri sata preko telefona, nakon čega je Vanju Lukina samozatajnost i povučenost oborila s nogu. Vanja je tada bila zaposlena u Mamić sport agenciji, a ubrzo je započela njihova veza.

Do Lukina transfera u London, zaljubljeni je par živio u Vanjinu stanu u Zagrebu te su rijetko željeli otkriti medijima detalje iz svog privatnog života.

- Luka me još nije zaprosio. Mi se slažemo i bez tog papira i prstena, a to nam je najvažnije - rekla je Vanja prije dvije godine u jedinom intervjuu koji je dala medijima. Priznala je kako je za nju i Luku brak čista formalnost, te kako je Luka malo ljubomoran, ali baš onoliko koliko treba.

Luka je rekao kako je razmišljao o vjenčanju, no da mu je ipak bilo važnije riješiti transfer u londonski Tottenham.

- Ma tražili smo Vanja i ja termin za vjenčanje, ali sve je prebukirano, pa ću čini se prije obaviti transfer nego se oženiti - rekao je Luka.

Iako su mladi par dosad u planiranju vjenčanja sprječavale Lukine obveze prema klubu i reprezentaciji, vijest o prinovi mogla bi ubrzati njihov put do oltara. Luka je navodno već za dva milijuna kuna kupio je vilu u apartmanskom naselju Punta Skala, koju je ovog ljeta namještajem opremila njegova djevojka.