LUKA MENALO Vraćam se u Ljubljanu, a s izbornikom Bajevićem sam u stalnom kontaktu

Luka Menalo
NK Olimpija

Luka Menalo nogometaš iz Čapljine, ima odličnu sezonu u dresu Olimpije iz Ljubljane. Mladi napadač ove sezone je upisao devet pogodaka i pet asistencija i da nije bilo neplaniranog prekida prvenstva sigurno bi te brojke bile još veće.

S Lukom smo razgovarali danas dok je iz svoje Čapljine putovao za Sloveniju.

"Upravo se vraćam za Ljubljanu. Imam sve potrebne propusnice i mislim da neće biti problema. Klub je poslao obavijest da se svi moramo vratiti. Sada ćemo najprije sedam dana provesti u samoizolaciji a onda krećemo s treninzima", kaže Luka za hercegovina.info.

Igre u dresu Olimpije su više nego dobre?

"Mogu kazati kako mi je odlično u Sloveniji. Svi su me lijepo primili i igram dosta dobro.

Luka je u Olimpiji na posudbi iz zagrebačkog Dinama u koji bi se trebao vratiti na kraju sezone.

"Takav je plan. Iako bi i s Olimpijom mogao igrati Ligu prvaka jer imamo dobru prednost na ljestvici no Dinamo je ipak Dinamo. Svi znamo što Dinamo znači u našoj regiji i kakve rezultate ostvaruje. No, vidjet ćemo hoće li se nešto promijeniti. Nitko ne zna kako će se sve ovo završiti", ističe Menalo koji očekuje i igre za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

"S izbornikom Bajevićem sam u stalnom kontaktu. Bio sam i na popisu prije nego se dogodila ova pandemija, nadam se da ću i dalje ostati u njegovu fokusu."

Kako su se proveli dani u karanteni?

"U krugu svoje obitelji u svojoj Čapljini. Trenirao sam koliko sam mogao i koliko su mu uvjeti to dozvoljavali", kazao je Menalo za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.