LUIS IBANEZ "Najbitnije je pobijediti Velež, još uvijek sam igrač HŠK Zrinjski"

Luis Ibanez
Hercegovina.info

Prema svemu sudeći Luis Ibanez uskoro napušta HŠK Zrinjski. Njegov ugovor s Plemićima istječe 30. svibnja kada će Argentinac postati slobodan igrač. No, Ibanez prije svega ističe.

"Ja sam još uvijek igrač HŠK Zrinjski. Ako se želimo boriti za Europu moramo pobijediti i ostati u vrhu moramo pobijediti Velež. to je najbitnije. Derbi je uvijek poseban, a pogotovo na domaćem terenu", kaže Ibanez.

Što se pak odlaska iz Zrinjskog tiče Ibanez kaže:

"Ugovor mi istječe 30. svibnja, a o novom s klubom nisam razgovarao. Što se tiče odlaska u Tursku ne želim i ne mogu ništa reći. Jedino vam mogu potvrditi da ima jako puno opcija i ponuda, ne bojim se za sebe. Ja ću izabrati onu gdje ću sigurno igrati, to mi je najvažnije", kazao je Ibanez za Hercegovina.info."

Argentinac iza sebe ima jako lijepu karijeru.

Karijeru je ovaj lijevi bočni započeo u Boca Juniors, zatim igrao u Racingu otkuda je stigao u zagrebački Dinamo. Iz Maksimira preko Mađarske i Győra stigao je na Marakanu. U dresu Crvene Zvezde Ibanez je igrao godinu dana, a zatim otišao u Tursku, najprije u Karabükspor pa u Trabzonspor otkuda je u srpnju 2019. došao pod Bijeli Brijeg.

Koja će njegova sljedeća stanica biti ostaje nam za vidjeti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.