LUDNICA U PARIZU Messi izašao pred navijače PSG-a

Messi PSG
AFP

Red fotografiranja pored raznih panoa koji mu poručuju: Dobrodošao u Pariz, red fotografiranja na terenu Parka prinčeva, red fotografiranja uz mlade igračice i igrače PSG-a, a onda i novo pojavljivanje u vidnom polju navijača koji su ga čekali čitavih nekoliko dana, ali i cijelu prošlu noć u krugu stadiona - pišu Sportske novosti.

Sve je to, ali i mnogo više, radna srijeda Lea Messija, ali i njegove uže obitelji sa suprugom i djecom. Bilo je tih protokolarnih obveza podosta, imali su sličan program i preostali zvjezdani igrači u eri bogatog pariškog kluba. Akcija ionako traje već danima, otkako je postalo jasno da argentinski čarobnjak napušta Barcelonu.

Messi PSG

Pojavio se pred masom, dakle, razdraganih navijača koji ga praktički nisu ni mogli vidjeti od dima baklji i ostalih pirotehničkih sredstava kojih je bilo u izobilju. Njegovo paradiranje na pozornici kakva priliči rock'n'roll zvijezdama trajalo je par minuta, nakon čega se povukao u utrobu Parka prinčeva gdje su nastavljene protokolarne obveze.

Messi PSG