LOVRIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Imam dvije domovine, a igrat ću za onu koja bude trebala moje nogometno znanje

Kristijan Lovrić, Hrvatska nogometna reprezentacija
Jurica Galoic/PIXSELL

Najbolji nogometaš NK Gorice, Kristijan Lovrić, danas je dobio pretpoziv izbornika Hrvatske Zlatka Dalića za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Lovrić igra najbolju sezonu karijere. U aktualnoj sezoni najbolji igrač momčadi Siniše Oreščanina postigao je je 14 golova u prvenstvu ove sezone. Ne tako davno Lovrić je igrao u lokalnom zagrebačkom klubu Kustošiji, a danas je jedan od najboljih igrača HNL-a i njegova vrijednost prema Transfermarktu je 5,5 milijuna eura.

Sadržaj se učitava...

Dolaskom Ivayla Peteva na izbornički klupu reprezentacije Bosne i Hercegovine Lovrić se počeo spominjati kao igrač koji bi mogao obući dres Zmajeva budući da ima korijene iz BiH.

Današnji pretpoziv ništa ne mijenja kaže nam Lovrić.

"Ja imam dvije domovine. Jedna je otadžbina moga oca, Bosna i Hercegovina, a jedna je Hrvatska, moja zemlja, zemlja u kojoj sam rođen. Ja sam Hrvat, a igrat ću za onu od jednu od ove dvije zemlje koje volim, onu koja će htjeti moje nogometno znanje. Igrat ću sa srcem i ginuti za ekipu jer to je dužnost svakog pravog sportaša. Ovaj pretpoziv ne mijenja stvari", rekao je Lovrić za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.