Livanjski Troglav definitivno odustao od natjecanja u Prvoj ligi FBiH

troglav livno

... jer se u zakazano vrijeme nisu pojavili domaći igrači. Na stadion su u previđeno vrijeme došli gostujući igrači i službene osobe: delegat Nazif Kahrić, glavni sudac Oliver Kožul (Široki Brijeg), pomoćnici Tomislav Kraljević i Oliver Žilić (Vitez), četvrti sudac Adnan Grabus (Travnik) i promatrač suđenja Zdravko Ivanović (Zenica), javlja avaz.ba.

S obzirom da je ovo druga utakmica koju Troglav nije odigrao, shodno članu 68 Pravilnika o nogometnim natjecanjima Bosne i Hercegovine smatra se da su odustali od natjecanja. Da podsjetimo, Livnjaci nisu ni prošlog vikenda otputovali na utakmicu u Gračanicu protiv Bratstva.

Utakmica 20. kola Troglav - GOŠK bi trebala biti službenim rezultatom registrirana 3:0 u korist gostiju. Istim rezultatom bit će registrirane i sve predviđene naredne utakmice Troglava, u korist protivnika.

S obzirom da su nastavili proljetni dio natjecanja, prethodni njihovi rezultati ostaju onakvi kakvi su postignuti na terenu. Jedinih pet bodova koje je Troglav osvojili jesu bodovi protiv Radničkog (1:0), Budućnosti (2:2) i Branitelja (3.3) osvojeni u jesenjem dijelu natjecanja.