LIGA HERCEGOVINE Što će ove godine biti s natjecanjem koje je svake godine sve posjećenije?

LIGA HERCEGOVINE Što će ove godine biti s natjecanjem koje je svake godine sve posjećenije?
Događajnica

Liga Hercegovine koja se igra svako ljeto, za sada je još uvijek upitna. Iz udruge "Liga Hercegovine" za hercegovina.info kažu kako čekaju odluke kriznih stožera, naročito za okupljanje većeg broja ljudi, jer kako ističu natjecanje bez publike nema nikakvog smisla.

"Mi čekamo odredbe kriznih stožera za sportska natjecanja i okupljanja većeg broja ljudi što ona nose sa sobom. Ne čekamo odluku samo za Ligu Hercegovine već i za brojne turnire koji se održavaju tijekom ljeta. Biti cijele te priče je druženje i sport. Ukoliko bi bile mjere da bi se igralo bez gledatelja, onda to nema smisla. No, obzirom na razvoj situacije i trend popuštanja mjera mi se nadamo da će se do početka srpnja stanje normalizirati i da će se Liga Hercegovine igrati kao i dosadašnjih godina, to su naša nadanja", kaže predsjednik sportske udruge "Liga Hercegovine Ivan Zeljko.

Dogovorom je već odlučeno kako će se eventualna završnica ove godine igrati u Čapljini, a Zeljko ističe kako je natjecanje iz godine u godinu sve kvalitetnije.

"Samom organizacijom i kvalitetom natjecanja, svake godine svaka općina se trudi da to digne na jednu višu razinu što se tiče organizacije i uvjeta. Samim tim raste i zainteresiranost igrača za tu ligu. Vi imate momčadi koje se kroz cijelu godinu pripremaju za Ligu Hercegovine. Futsal doživljava sve veću ekspanziju kao sport i u budućnosti možemo očekivati sve bolje Ligu" rekao je u razgovoru za hercegovina.info Ivan Zeljko.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.