FOTO  LEGIA - ZRINJSKI 2:0 Plemići poraženi u Varšavi, Augustyniak i Josu pogađali za pobjedu domaćih

Legia Zrinjski
HŠK Zrinjski

Hrvatski športski klub Zrinjski poražen je u 4. kolu grupne faze Konferencijske lige na gostovanju kod Legije u Varšavi rezultatom 2:0, a domaći su, ispostavit će se na kraju, sve riješili u prvom dijelu kada su pogotke postigli Augustyniak i Josu.

Trener Plemića od prve minute se odlučio za momčad u sastavu: Marić, Ćorluka, Jakovljević, Senić, Radić, Memija, Čanađija, Ivančić, Ćuže, Malekinušić, Bilbija.

S druge strane domaći će istrčati sa sljedećom jedanaestoricom; Hladun, Pankovi, Augustyniak, Kapuadi, Wszolek, Elitim, Celhaka, Kun, Josue, Pekhart, Muci.

Prvi pokušaj na utakmici imao je Kerim Memija koji je pucao na dodavanje Bilbije. Visoko je ta lopta otišla preko vrata.

Iz prve prilike na utakmici Legija dolazi do pogotka. U 14. minuti nakon ubačaja iz kuta lopta na drugoj vratnici dolazi do Augustyniaka koji je zakucava pod gredu. Ništa tu nije mogao Marić, ali obrana Zrinjskog je sigurno morala bolje reagirati na ovom korneru.

Jedanaesterac za Legiju u 29. minuti. Ćorluka je srušio Kuna, a sudac Ricardo de Burgos pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Josue.

Legia Zrinjski

Pucao je iz dobre prilike Bilbija u 36. minuti, no preslabo je to bilo za Hladuna koji je pokupio loptu.

Velika prilika za Zrinjski u 45. minuti. Nakon što je Hladun boksao jedan ubačaj lopta dolazi do Čanađije koji ostaje neometan u kaznenom prostoru, prima loptu, a onda neobjašnjivo puca iznad grede. Velika šteta za Zrinjski.

Na prvu pravu priliku u drugom dijelu čekali smo do 60. minute. Kapuadi je lijepo pokušao, ali njegov silovat udarac odlazi malo iznad grede Marića.

Legia Zrinjski

U 69. minuti sjajna prilika za Legiju. Nakon odličnog "prebrojavanja" lopta dolazi do Wszoleka koji puca malo pokraj vrata.

Dvije minute kasnije nova prilika za domaće i ponovno za Wszoleka, ali njegov udarac u posljednji trenutak blokira Memija.

U 80. minuti pokušao je Radić glavom nakon ubačaja Kiša iz kornera, no sigurno to hvata Hladun.

Zrinjski Legia

Odlično je u 86. minuti tukao Kiš, no Hladun je još jednom na mjestu. Puno je živosti u igru Zrinjskog unio Kiš svojim ulaskom.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Legija je zasluženo slavila pobjedu.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.