LASK SLUŽBENO UPOZORIO NAVIJAČE "Svi koji idete u Bosnu, pazite na mine. Plaćajte na bankomatima..."

LASK Linz navijači

LASK gostuje kod HŠK Zrinjski Mostar u četvrtak, 31. kolovoza 2023. u uzvratnoj utakmici play-offa UEL (21 sat). Utakmica se igra na stadionu HŠK Zrinjski Mostar pod Bijelim brijegom u Mostaru. Prvi susret dobili su igrači LASK-a, rezultatom 2-1. Ono što je zanimljivo su svakako upute na službenim stranicama austrijskog kluba koje su namijenjene za njihove navijače.

Klupske stranice pišu da se prostor za goste nalazi se u sektoru G u gornjem lijevom dijelu (vidi kartu). Ulaz za ovaj također je na vrhu (ne na dnu kao za druge sektore). Ulaz na stadion počinje dva sata prije početka utakmice u 19 sati. Za sve koji dolaze osobnim automobilima, neposredno ispred ulaza za goste osigurano je oko 40 parkirnih mjesta koja osigurava policija, piše Kroativ portal austrijskih Hrvata.

Za sve spontane navijače LASK-a koji još nisu osigurali ulaznicu u pretprodaji, još uvijek postoji mogućnost da ulaznicu osiguraju na licu mjesta od 19 sati na gostujućoj blagajni.

U Mostaru se za plaćanje koristi KM (konvertibilna marka). 1 konvertibilna marka = 0,51 €. Preporučujemo plaćanje karticom na bankomatu. Također je moguće plaćati gotovinom s eurima, što bi u nekim slučajevima moglo biti skuplje.

Minirana područja

No ono što izaziva najviše pažnje je činjenica da je LASK upozorio navijače na mine, odnosno minirana područja.

“Ceste ili staze nikada ne treba napuštati. Po cijeloj Bosni možda još ima mina. Također preporučujemo da uvijek parkirate na čuvanim parkiralištima. Svim navijačima LASK-a želimo sretan put u Mostar!”, stoji u priopćenju.