Kustić otkrio detalje sastanka s Dalićem

Dalić Kustić
Goran Stanzl/PIXSELL

Održana je sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza tijekom koje je izbornik reprezentacije Zlatko Dalić morao objasniti razloge poraza protiv Turske i Walesa u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, odnosno zašto je Hrvatska u tim susretima izgledala izuzetno loše. Izvršni odbor HNS-a je jednoglasno prihvatio Dalićeva objašnjenja, a izbornik je dobio i podršku za preostale dvije ključne utakmice protiv Latvije i Armenije, prenosi Index.

"Bilo je odgovorno s naše strane da se napravi sastanak Izvršnog odbora i da čujemo izvješće kada je u pitanju ovaj ciklus od dvije utakmice. Htjeli smo vidjeti o čemu se sve radi pa je pozvan i tehnički direktor gospodin Stipe Pletikosa i Zlatko Dalić", rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić za Dnevnik Nove TV.

"Ne treba govoriti na način da smo ga prozvali, u redu je da sjednemo, a ne javno nastupati ili se kroz medije raspravljati o nekim stvarima. Htjeli smo vidjeti što se može napraviti i u 11. mjeseci da napravimo rezultat i osiguramo Euro. Bilo je rasprave, ljudi su postavljali pitanja, razgovaralo se. Mislim da je to u redu i tako treba funkcionirati."

HNS čeka kaznu zbog pjevanja ustaških pjesama na Opus Areni na utakmici protiv Turske.
 
"Ono što mogu reći je da očekujemo kaznu. Naznake jesu da neće biti gledatelja protiv Armenije u Zagrebu, ali pričekajmo odluku. Trebalo bi to vrlo uskoro biti."