KRUNOSLAV RENDULIĆ "Pratili smo ih u Međugorju, nisu više ista momčad od prije tri mjeseca"

Krunoslav Rendulić Zrinjski
Hercegovina.info

Nakon pobjede u osmini finala Kupa BiH protiv Laktaša u Čitluku, igrače HŠK Zrinjski sutra očekuje derbi susret protiv Sarajeva koji će Plemiće ugostiti u Mostaru na stadionu Veleža. Uoči ovog važnog susreta pred predstavnike medija danas je izašao trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić. On je istaknuo kako njegovu momčad očekuje teška utakmica.

"Očekuje nas izuzetno zahtjevna utakmica odmah na startu. Sarajevo više nije momčad kakva je bila do prije nekoliko mjeseci, doveli su devet novih igrača i sigurno su osnažili svoje redove", rekao je Rendulić.

No, očekuje se pobjeda.

"Naša očekivanja su jasna i bit će uvijek ista. Pripremamo utakmicu tako da ju idemo pobijediti, dat ćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i zabilježimo pobjedu".

Krunoslav Rendulić Zrinjski

O Sarajevu.

"Nešto smo vidjeli, malo smo ih pratili u Međugorju iako je to bilo u ranoj fazi priprema. Neke utakmice smo uspjeli vidjeti na internetu, tako da imamo neke određene informacije. Naravno, nije to onako kako bi trebalo biti. Da su odigrali dva ili tri kola, onda bi to bilo puno bolje, no i ovako znamo dovoljno. Prednost im je ta što su doveli puno novih igrača, a nedostatak što su prekratko zajedno i sigurno nisu uigrani kako će to biti za dva ili tri mjeseca".

Na pitanje kakav ćemo Zrinjski sutra gledati Rendulić je kazao.

"Možemo očekivati Zrinjski koji je agresivan, koji je gladan pobjede i koji će pokušati odigrati kvalitetno. Nadam se da ćemo tu kvalitetu koju ćemo prezentirati pretočiti u bodove".

Ima i malih problema s izostancima.

"Imamo određenih problema. Ismajlgeci nekoliko dana nije trenirao, Zlomislić ima sitnih problema s leđima, a Juranović je jučer preskočio trening, tako da ćemo danas odlučiti koja će momčad ići u karantenu i koji će igrači biti na dispoziciji za utakmicu. 

Tomislav Kiš će biti od velike pomoći Zrinjskom.

"O njegovoj kvaliteti ne treba trošiti puno riječi. On je u najužem krugu kandidata za sutrašnju utakmicu, može pokriti obje pozicije obje kvalitetno, poziciju iza napadača i napadača. Vidjet ćemo gdje će najčešće participirati".

Krunoslav Rendulić Zrinjski

Sva četiri pogotka protiv Laktaša pala su nakon prekida. Snažan je to forte Rendulićeve momčadi.

"Moram reći da imamo izuzetno kvalitetne izvođače. Da bi postigli pogodak iz prekida morate imati dobre izvođače, skakače i pravi trenutak. Ivančić to dobro radi lijevom nogom, s desne strane imamo Vukotića koji to fenomenalno radi. Imamo dobre skakače Barišića, Jakovljevića, Ćorluku, Bilbiju. Tu smo dosta jaki".

Zrinjski sada očekuje zgusnut raspored.

"Rotacije će biti nužne. Kada imate puno utakmica u tako kratkom razdoblju onda morate rotirati momčad. Koliko će to biti ovisi od protivnika i dana", rekao je Krunoslav Rendulić.

Utakmica između Sarajeva i Zrinjskog igra se u nedjelju 26. veljače s početkom od 16 sati na stadionu "Arena Rođeni" u Mostaru.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.