KRUNOSLAV RENDULIĆ "Neki igrači su najavili odlazak, a na nekim pozicijama ćemo se osnažiti. Obećavamo krv, znoj i suze"

Krunoslav Rendulić
Hercegovina.info

Iako je do početka priprema za nastavak sezone ostalo nešto manje od 20 dana, novi trener HŠK Zrinjski danas je najavio pripreme. On je na početku razgovora za klupsku TV kazao kako je oduševljen Zrinjskim i ljudima u klubu.

"Dojmovi su više nego pozitivni. Svi ljudi u klubu s kojima sam u kontaktu, pogotovo s Dankom Šulentom, žive za klub i klub im je na prvom mjestu. Rijetko se to može gdje sresti"., rekao je Rendulić.

On je istaknuo i kako će biti promjena u igračkom kadru.

"Igrači su sada na odmoru, dobili su plan što će raditi. Ostaje nam da se pomalo ekipiramo, na nekim pozicijama ćemo dovesti igrače. U fazi smo razgovora pa ćemo vidjeti. Kadar je dobar i da nije takav ne bi bili na prvoj poziciji, ne bi prošle sezone suvereno osvojili naslov. To nam je samo obaveza da nastavimo tako i dalje. Kod nekih igrača sigurno ima prostora za napredak i tu prvenstveno mislim na ove mlađe, ali i neke starije. Nadam se da ćemo ih uspjeti dodatno probuditi, dati im energije i da će oni napredovati. Neki igrači su najavili odlazak i vidjet ćemo hoće li se to izrealizirati, vrlo vjerojatno da hoće. S nekima ćemo se razići iz razloga što mislimo da se na tim pozicijama možemo dodatno osnažiti. Bit će nekih promjena, ali još uvijek je rano govoriti o imenima", istaknuo je trener Plemića.

Ciljevi su jasni.

"Ambicije su uvijek najviše. Zrinjski je organizacijski i rezultatski najbolji klub u BiH. Tradicija ti nalaže da Zrinjski svake godine ide na obje krune. Nekada si uspješan više, nekada manje, ali to je cilj svake godine", dodao je.

U Zrinjski Rendulić dovodi asistenta i kondicijskog trenera.

"Svi domaći treneri će ostati u kadru, a ja ću sa sobom dovesti kondicijskog trenera Domagoja Perića koji je radio u Dinamu 2 i sa mnom će doći Saša Sabljak koji je bio moj asistent u Gorici".

Pripreme u Međugorju.

"Okupit ćemo se 9. siječnja. Prvi tjedan ćemo biti u Mostaru, a onda tri tjedna u Međugorju, možda čak i četiri ovisno o našem terenu. Odigrat ćemo četiri ili pet prijateljskih utakmica".

Rendulić je svim navijačima čestitao Božić i Novu godinu, ali i obećao krv, znoj i suze.

Sadržaj se učitava...