KRUNOSLAV RENDULIĆ NAPUŠTA ZRINJSKI Klub kontaktirao drugog hrvatskog trenera, a on ima još jednu ponudu

Krunoslav Rendulić

Krunoslav Rendulić više nije trener HŠK Zrinjski. Neslužbene su to još uvijek informacije koje dolaze iz izvora bliskih mostarskom klubu.

Rendulić klubu Zrinjskog napušta nakon poraza od Veleža, koji mu je očito presudio, uz još nekoliko neuvjerljivih igara u Premijer ligi BiH.

Ono što također doznaje Hercegovina.info klub je već kontaktirao Stjepana Tomasa donedavnog trenera Osijeka i prema informacijama s njim se pregovara o detaljima. Doznajemo i kako Tomas ima još jednu opciju odlaska u Saudijsku Arabiju, pa se ne može sa sigurnošću tvrditi da će upravo on preuzeti 'Plemiće'.

Krunoslav Rendulić Zrinjski je preuzeo 30. studenog prošle godine nakon što je Sergej Jakirović prešao na Rujevicu i postao trenerom Rijeke. 

Rendulić je u gotovo godinu dana svog mandata ostvario najveće uspjehe u povijesti Zrinjskog. Klub je po prvi put u svojoj povijesti osvojio duplu krunu, ali se i plasirao u grupnu fazu nekog europskog natjecanja. Stoga će njegov doprinos ostati zlatnim slovima upisan u povijesti Hrvatskog športskog kluba Zrinjski.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.