KRUNOSLAV RENDULIĆ NAKON VELIKE POBJEDE "Sada je sve na upravi, igrači su heroji"

Rendulić
hercegovina.info

Fenomenalnu pobjedu ostvarili su nogometaši Zrinjskog večeras u Mostaru. Nakon nevjerojatnog preokreta svladali su veliki AZ Alkmaar rezultatom 4:3. Nakon lošeg prvog poluvremena povukao je Rendulić neke poteze koji su se pokazali odličnim i njegova momčad je kreirala preokret za pamćenje.

"Uvijek kada pogodite onda ste heroj i genijalac, a kada pogriješite onda ste neznalica. To je tako. No, to je trenerski kruh i posao i tko nije spreman na ovu vrstu kritika onda se ne bavi ovim poslom", rekao je Rendulić na konstataciju da je napravio maestralne izmjene.

"Igrači su heroji. Vratiti se od 0:3 na 4:3 i to ne protiv neke seoske ekipe nego protiv prve momčadi u Nizozemskoj ligi je za svaku pohvalu. Ne znam što više reći. Znao sam kakvi su momci jer ih treniram više od deset mjeseci. Karakterni su, ne odustaju i nagradilo nas je to s četiri pogotka u drugom poluvremenu", dodao je.

Pozvao je i upravu kluba da nagradi igrače.

"Ono što treba reći jasno i glasno je da ovi dečki ne da su zaslužili premiju, nego trostruku premiju. Sve je sada na upravi. Ovo se jednostavno mora stimulirati. Ovo je povijesni uspjeh u bh. nogometu i najveća pobjeda jednog kluba. Nadam se da će ljudi koji vode klub "zavući ruku dublje u džep" i stimulirati ove momke jer su oni to zaslužili".

Nema puno vremena za odmor. U nedjelju Zrinjski očekuje prvenstvena utakmica.

"Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv Želje. Neće biti niti malo lako, ne s aspekta fizičke, nego emocionalne potrošnje, ali to je život. Igramo svaka tri dana i morat ćemo se regenerirati i dat sve od sebe da pobijedimo utakmicu", zaključio je Rendulić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.