KRISTIJAN PANTIĆ Večeras igramo svim srcem za nas, ali i za sve građane BiH

Kristijan Pantić
NS BiH

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Zenici igra povijesnu utakmicu. Ukoliko bi izabranici Ive Kreze večeras svladali Rumunjsku po prvi puta plasirali bi se na europsko prvenstvo.

Prošli tjedan u Bukureštu BiH je slavila protiv istog protivnika, a pobjeda je stigla odličnim pogotkom Srđana Ivankovića minutu i pol prije kraja utakmice. Jako dobru utakmicu odigrao je i Kristijan Pantić.

"Utakmica u Rumunjskoj je bila jedna od onih u kojima se praktički nije imalo što izgubiti. Ohrabreni igrom nakon prva dva kola i odličnog rezultata (pobjede protiv sj.Makedonije i Srbije) otišli smo puni optimizma i vjere u sebe i u dobar rezultat. To se na kraju ispostavilo kao dobitna kombinacija, jer smo dobrom igrom i pristupom odigrali još jednu vrhunsku utakmicu i zasluženo odnijeli tri boda iz Rumunjske koja su nas dovela na samo korak od plasmana na europsko prvenstvo u Nizozemskoj", kaže Pantić za Hercegovina.info.

"Večerašnju utakmicu dočekujemo maksimalno fokusirani, spremni i odlučni u namjeri da već nakon četvrtog kola osiguramo plasman na Euro. Tako smo se i pripremali po povratku iz Rumunjske, dobro smo analizirali protivnika i našu igru. Atmosfera u ekipi je na visokoj razini, možda i najbolja do sada otkako se igraju ovako bitne kvalifikacijske utakmice. Svjesni smo što možemo ostvariti nakon današnje utakmice. To nam daje dodatni motiv i samopouzdanje kao i poruke i pozivi naših poznanika i prijatelja koje neprestano stižu", ističe Pantić te za kraj dodaje:

"Ovu utakmicu večeras igramo svim srcem kako za nas tako i za sve građane BiH i mislim da je konačno došao trenutak da jedna ovako mala država pokaže svoju kvalitetu svijetu te sudjeluje na smotri najboljih ekipa u Europi", rekao je Pantić u razgovoru iz Zenice za naš portal.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.