FOTO  Krešimir Kordić: Ovo nije zbogom, već doviđenja

Krešimir Koridić
...po svemu sudeći biti i posljednja za Krešimira Kordića u dresuu najdražeg kluba. Krešimir će ući u povijest kao najbolji strijelac kluba, a za naš portal priča o sebi, Zrinjskom, te o svojoj budućnosti.

Za početak čestitke na još jednom naslovu prvaka. Iako nisi igrao navijači su na dodjeli pokala uzvikivali tvoje ime. Možeš li nam opisati osjećaje u tim trenucima?

Drago mi je tako bilo, da nisu zaboravili na mene tako brzo i da cijene ono što sam dao za klub i veliko im hvala na tome.

Ultrasi su uvijek bili uz tebe, ali i ti si više puta ponovio da nisi nogometaš bio bi Ultras?

Dijete sam ovoga kluba i normalno je da igram i navijam za klub gdje sam proveo puno vremena i za klub koji mi je puno dao.

Navijače zanima koje utakmice ćeš najviše pamtiti u karijeri?

Ima tu jako puno utakmica, pogotovo onih koje se izdvajaju od drugih kao gradski derbiji i europske utakmice.

Najbolji si strijelac u povijesti Zrinjskog. Koje pogotke ćeš posebno pamtiti i rado ih se sjećati?

To što sam najbolji strijelac kluba u povijesti me ispunjava ponosom , a od pogodaka sigurno da su oni Veležu imaju posebnu težinu, onda gol Slovanu , pa golovi na ostalim derbijima, ali ima još jedan pogodak koji ću pamtiti i to onaj postignut Budućnosti iz Banovića koji je moj prvijenac za Zrinjski.

U Zrinjskom si osvojio sve što se moglo osvojiti. Naslove prvaka, navijački pokal, najbolji strijelac. Ima li nešto što nisi uspio i za čim danas žališ?

Jedino što žalim je to što nisam igrao u nedjelju , pogotovo što je to bila zadnja utakimica u dresu kluba . Na početku ove sezone bez obezrazloženja sam maknut u stranu, čak sam nekim postupcima bio i ponižen bio, ali nisam htio remetiti atmosferu i uzdizati se iznad kluba Očekivao da će mi se izaći u susret da zaigram koju minutu, no život ide dalje treba gledati naprijed i što je bilo ne može se vratiti.

Igrao si sa mnogo nogometaša u Zrinjskom. Možeš li danas istaći neke sa kojima ti je bilo najdraže igrati?

Ima tu puno igrača. Sadašnje neću nabrajati da se netko ne uvrijedi pogotovo domaće koji su sa mnom cijeli zivot haha, ali malo iznad ostalih su (mislim na ove sa strane )Marenzzi, Diarra, Đuric, Žizovic ,Vidić, Landeka, Smajić ,Zeba...

Navijače zanima da li ćeš ostati u klubu. Opće je mišljenje da legenda kluba treba ostati u svom Zrinjskom?

Što će biti dalje zaista ne znam,i to pitanje nije za mene. Normalno da uvijek postoje ciljevi i želje, tako da se i ja nadam da ću jednoga dana opet biti tu, da li kao trener, sportski direktor ili možda nešto treće.

Evo za kraj poruka onim istim navijačima koji su te bodrili od prvog dana pa sve do ove zadnje utakmice?

Hvala im na tome , falit će mi ona slavlja sa njima, pogotovo onaj trenutak i trčanje nakon postignutog pogotka prema Ultrasima. Svaki svoj pogodak posvećujem svojoj obitelji i navijačima, jer se oni istinski raduju svakom pogotku Zrinjskog i uvijek nas prate gdje god da igramo. Za kraj nadam se da ovo nije zbogom, već doviđenja.

HERCEGOVINA.info