KRENULO SLAGANJE ZA PROLJEĆE Velež dovodi Brazilca Santosa, a pregovara s bivšim vratarem reprezentacije BiH

FK Velež, Jasmin Burić, Clarismario Santos Rodrigus
FK Rudar

Mostarski Velež nakon završetka jesenskog dijela prvenstva, jučer je objavio i prvi odlazak iz svoje momčadi. Kako je objavljeno na klupskim stranicama 'Rođene' je napustio požrtvovni Dario Fernando Ferreyra kojemu je istekao ugovor. Iako je Argentincu ponuđen nastavak suradnje, odlučio se krenuti u nove izazove u karijeri.

No, Velež zato već radi na dovođenju pojačanja za nastavak sezone. Kako doznaje Hercegovina.info novi igrač 'Rođenih' gotovo sigurno bi trebao postati Clarismario Santos Rodrigus. Brazilski nogometaš u vrlo kratkom vremenu osvojio je srca navijača Rudara iz Prijedora.

Sadržaj se učitava...

Radi se o jednom od najbržih igrača Premijer lige BiH koji pokriva pozicije krilnog napadača. U aktualnoj sezoni Santos je upisao pet asistencija za Rudar. U Prijedor je ovaj 20-godišnjak stigao iz Kozarske Dubice u ožujku ove godine, a prije toga je nastupao za zagrebačku Dubravu i brazilski Fluminense.

I dok je dolazak Santosa praktički zgotovljena priča, Velež je na 'pola puta' do Mostara stigao je bivši vratar reprezentacije BiH Jasmin Burić.

Sadržaj se učitava...

Ovaj iskusni 34-godišnjak iz Zenice, posljednji angažman imao je u Hapoel Haifi, a u karijeri je još branio boje Lech Poznana i matičnog Čelika. Razgovori su obavljeni, želja postoji s obje strane, a hoće li doći do konačnog dogovora ostaje nam za vidjeti u narednim danima.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.