KREĆU PRIPREME U 18 sati prozivka igrača Veleža i prvi trening nakon odmora

Velež Mostar
FK Velež Mostar

Danas, točno u 18 sati na stadionu Rođeni, Velež započinje pripremno razdoblje za novu sezonu službenom prozivkom i prvim treningom.

Klub, koji je aktualnu sezonu Premijer lige BiH završio na trećem mjestu ima visoke ambicije za predstojeću sezonu, uključujući i toliko iščekivane nastupe na europskoj nogometnoj sceni.

Prije toga, u 17 sati, u Press Room-u stadiona Rođeni, održat će se službena konferencija za medije. Na konferenciji će se prisutnima obratiti predsjednik Upravnog odbora FK Velež, Senad Kevelj, i šef struke mostarskih Rođenih, Dean Klafurić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Navijači s nestrpljenjem očekuju povratak igrača, koji su prethodno razdoblje proveli na zasluženom odmoru nakon naporne sezone. Velež je i u nedavnim reprezentativnim ogledima dao dva A reprezentativca, Osmana Hadžikića u BiH i stopera Ghoulamija za Iran.

Podrška navijača bit će ključna u ostvarivanju uspjeha u europskim natjecanjima, kao i u domaćem prvenstvu. FK Velež poziva sve navijače da već od prvog dana budu pozitivan vjetar u leđa svojim Rođenim te da zajedno s Klubom grade novo, uzbudljivo poglavlje u njegovoj povijesti.