FOTO/VIDEO  KREĆE LUDNICA Navijači Zrinjskog već otišli za Zenicu, uskoro polazak i navijača Veleža

HŠK Zrinjski,Ultras Zrinjski Mostar,finale kupa

Najvjerniji navijači Zrinjski, popularni Ultrasi krenuli su oko 10:30 put Zenice gdje će se večeras u 18 sati odigrati finale kupa između Zrinjskog i Veleža.

Oba kluba su dobila na raspolaganje 3000 karata, a kako je Velež već ranije objavio da su sve karte rasprodane, kako saznajemo i navijači Zrinjskog će ispuniti sektore tribina koji su za njih predviđeni.



Navijači Zrinjskog idu već unaprijed dogovorenom rutom od Mostara preko Kupresa, Bugojna, Viteza te Zenice, dok će 'Red Army' ići kao i prošle godine, odnosno vlakom u posebno organiziranoj liniji.

HŠK Zrinjski,Ultras Zrinjski Mostar,finale kupa

U Zenici se očekuje pravi nogometni, ali i navijački spektakl koji će budno pratiti i osiguravati MUP Zeničko-dobojske županije koji je već ranije obavio niz sastanaka s čelnicima Nogometnog saveza, ali i predstavnicima Zrinjskog i Veleža.

Mostarski klubovi po prvi put se susreću u finalu Kupa, a u dosadašnjim međusobnim kup-susretima 'Plemići' mogu bit zadovoljniji.

HŠK Zrinjski,Ultras Zrinjski Mostar,finale kupa

Treneri oba kluba na press-konferenciji o današnjem protivniku su pričala s puno poštovanja, a jasno je da Zrinjski ima dovoljno motiva kako bi po prvi put u povijesti kluba osvojio duplu krunu, a Veležu posebno ne manjka motiva budući da im je današnji susret vjerojatno jedina ulaznica za Europu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.