Kranjčar među 10 najboljih kupovina sezone u Premiershipu

Niko Kranjcar
''Menadžer Tottenhama Harry Redknapp vjerojatno je trljao oči od čuđenja i šoka što je njegov bivši klub Portsmouth pustio Niku Kranjčara krajem ljetnog prijelaznog roka uz odštetu od samo oko 2 i pol milijuna funti. "

 

"Hrvatskom playmakeru nije trebao puno vremena za prilagodbu. Nakon što se njegov sunarodnjak Luka Modrić ozlijedio, Kranjčar je ugrabio priliku i pokazao široki spektar mogućnosti. Niko je vrstan dribler koji se ne libi šutirati kada se ukaže prilika, a u kratkom razdoblju na White Hart Laneu već je isporučio četiri pogotka."

"S povratkom Luke Modrića u punu spremu i formu, Redknapp bi se mogao naći u iskušenju postavljanja momčadi s Nikom i Lukom zajedno u sastavu, što bi vjerojatno ponudilo jedno od najkreativnijih partnerstva u veznom redu Spursa u zadnje vrijeme'', piše ESPNstar.

Uz Kranjčara, među 10 najboljih transfera odabrani su: Thomas Vermaelen (iz Ajaxa u Arsenal), Darren Bent (iz Tottenhama u Sunderland), Damien Duff (iz Newcastlea u Fulham), Sebastian Bassong (iz Newcastlea u Tottenham), Richard Dunne (iz Manchester Cityja u Aston Villu), Glen Johnson (iz Portsmoutha u Liverpool), Barry Ferguson (iz Rangersa u Birmingham), Andre Bikey (iz Readinga u Burnley) i Stephen Warnock (iz Blackburna u Aston Villu).