Kranjčar još dugo, dugo neće igrati nogomet!

niko kranjčar, niko kranjčar, tottanham, niko kranjčar, Tottenham, dinamo kiev, niko kranjčar, Luka Modrić, niko kranjčar, transfer, London, nogomet
Potom je stigla vijest da Niko ove sezone više uopće neće igrati, a najnovije prognoze još su gore.Kranjčar je u dvoboju protiv Fulhama ozlijedio ligamente gležnja desne noge, a tek su liječničke snimke drugoga dana pokazale koliko je zapravo teška Nikina ozljeda. Da stvar bude gora, Tottenham je izgubio od najslabije momčadi Premiershipa s 2:0 te propustio ući u finale gdje se već plasirao Chelsea.



Loše vijesti za Spurse redale su se tih dana kao na traci, sve dok Modrić i ekipa nisu u sljedećm prvenstvenom kolu pobijedili Arsenal 2:1 na svom White Hart Lane, a potom i Chelsea te se vratili na 4. mjesto koje vodi u Ligu prvaka.



Najzaslužniji za ovaj sjajan poduhvat sigurno je naš Luka Modrić koji je od onog trenutka kad se ozlijedio Niko preuzeo sve konce igre i zaigrao kao prije ozljede. Nažalost, Luka će, čini se, još dugo biti jedini fantazista u momčadi Harryja Redknappa.



Naime, menadžer Spursa ovih je dana najavio da će Niko morati na 'gadnu operaciju' jer je doslovno uništio gležanj u pedesetak minuta koliko je igrao protiv Portsmoutha. Prevedno, to po najavama engleskih medija znači da Kranjčar neće zaigrati još dugo, a najdalje je otišao Guardian koji javlja da bi Hrvat mogao pauzirati cijelu predsezonu.
Net.hr