'Kranjčar je dobar igrač, ali ne pregovaramo s njim'

Iskusni švedski 33-godišnji nogometaš Freddie Ljungberg mogao bi potpisati ugovor sa škotskim Celticom uoči nedjeljnog Old Firm derbija na Ibroxu protiv Rangersa, piše škotski The Sun.

Ljungberg je drugi dio ovogodišnje sezone u američkoj MLS ligi proveo u Chicago Fireu, za kojeg je odigrao 15 utakmica. S tim klubom nije produžio suradnju i trenutno je slobodni igrač, a ovoga tjedna je na probi u Celticu. Na treningu je dobio sedmicu, koju je ranije u Celticu nosio njegov umirovljeni sunarodnjak i bliski prijatelj Henrik Larsson, napadač koji je ostavio golemi trag u Celticu, čiji je dres nosio od 1997. do 2004. godine.

- Henrik je prije nekoliko tjedana bio kod nas u klubu, mogli smo tada vidjeti koliko je još uvijek dobar igrač, iako više ne igra. Freddie je uzeo na treningu njegov dres. Momčadi treba igrač njegovog renomea, koji bi nam donio mirnoću i potrebno iskustvo - rekao je, između ostalog, o Ljungbergu menadžer Celtica Neil Lennon.
Google oglasi

Po pitanju eventualnog dolaska hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara na posudbu iz Tottenhama, o čemu se piše i špekulira proteklih dana, Lennon je za škotski The Herald izjavio:

- Spominje se puno igrača s kojima smo povezani. Jasno da je Kranjčar dobar igrač, ali nisam imao nikakav kontakt s nikime u vezi Kranjčara.

Autor: Agencija Totalsport