KRALJEVIĆ Pojedinci stvaraju ozračje puno negativnosti, pesimizma i crnila kao da ništa ne valja

KRALJEVIĆ Pojedinci stvaraju ozračje puno negativnosti, pesimizma i crnila kao da ništa ne valja
hercegovina.info

Gradonačelnik Širokog Brijega i predsjednik NK Široki Brijeg Miro Kraljević, na klupskoj stranici obratio se javnosti, igračima i navijačima kluba s Pecare, povodom brojnih odlazaka koji su unijeli blagi nemir među navijače, a i tema su brojnih razgovora nogometnih zaljubljenika, s pitanjem što se događa na Pecari.

'Odlasci kapetana i drugih igrača, pa i sportskoga direktora, životne su priče na koje ne možemo uvelike utjecati. Odlasci i dolasci igrača neminovna su stvar u nogometu i općenito u sportu. Nogomet je sport kojim se igrači profesionalno bave i od kojega zarađuju svoj kruh. Zato, ako se nekom našem igraču ukaže prilika za većom zaradom od one koju mi u ovom trenutku možemo pružiti, ne želimo im stajati na putu osobnog uspjeha', kaže Kraljević.

'U Širokom Brijegu razvili smo infrastrukturu i stvorili uvjete za razvoj mladih igrača. Cilj nam je okupljati mlade igrače, razvijati njihove talente i stvarati kvalitetne igrače. U tome i uspjevamo i na to smo ponosni. No, to nikako ne znači kako nećemo posegnuti i za višim ciljevima ako nam se ukaže prilika. Stoga želim svima poručiti kako su bespotrebne i neosnovane negativne kritike o našem klubu, a koje se plasiraju u javnosti. Pojedinci stvaraju ozračje puno negativnosti, pesimizma i crnila kao da ništa ne valja', dodaje.

'Poštovani igrači, članovi stručnog stožera i navijači, dugo sam i sam, na osobnoj razini izložen takvim konotacijama i zato Vam poručujem - ne uzimajte k srcu i zdravo za gotovo ono što pojedinci pišu ili pričaju o našem nogometnom klubu. Kada bi se vodili samo onime što pojedinci pišu ili govore, našeg nogometnog kluba odavno ne bi bilo. Želim naglasiti kako sam ponosan i zahvalan svima na dosadašnjim rezultatima, poglavito onima u prvom dijelu sezone kada su nas mnogi otpisivali i ostavljali na marginama', ističe.

'Uskoro ćemo održati Skupštinu kluba i izabrati neke nove ljude koji će nastaviti raditi i slijediti stope uspjeha našega kluba. Isto tako, pozivam sve ljude, naše gospodarstvenike kojima je ovaj klub u srcu da se odazovu i sukladno svojim mogućnostima dadnu svoj doprinos klubu koji je vjerojatno i najveći sportski brend našega grada'.

'Na mjesto predsjednika Upravnog odbora može sjesti i netko drugi, ali kao gradonačelnik ovoga grada ne mogu i ne želim se micati od kluba. Uvijek ću biti na raspolaganju našem nogometnom ponosu. Dakle, nastavljamo raditi i dalje, stremiti višemu i boljemu, a na Vama je, poštovani igrači, da marljivo trenirate, igrate i borite se za boje i uspjeh ovoga kluba, ali i za svoj osobni uspjeh. Svaki uspjeh naših igrača i našega kluba je i naš osobni uspjeh', istaknuo je.

'Želim Vam svima mnogo zdravlja i pobjeda kojima ćemo se zajedno veseliti. Uvjeren sam kako ćemo opet igrati značajnu ulogu u bh. nogometu', poručio je Miro Kraljević, predsjednik Upravnog odbora NK Široki Brijeg i gradonačelnik Grad Široki Brijeg u svojoj poruci igračima i navijačima "plavo-bijelih" na početku priprema za proljetni dio sezone.