KORONA NA PECARI Široki traži odgodu utakmica KARAČIĆ: Pa kome je draž pobijediti nekoga tko igra s kadetima

Toni Karačić
Studio JOSA

U NK Široki Brijeg ovih dana, nažalost, više se brinu za rezultate testiranja na koronavirus, od onih na terenu. Naime, netom prije derbija na Koševu sa Sarajevom, koronavirus potvrđen je kod čak osam igrača. 

Simptome je nakon toga osjetilo još pet nogometaša s Pecare te jedan trener. Testiranja su obavljena, a sada se čekaju rezultati. Širokom slijede dvije utakmice u narednih šest dana, protiv Veleža u kupu te protiv ekipe Tuzla City u prvenstvu. Stoga su se u Širokom odlučili zatražiti odgodu istih.

"Tijekom večeri dobit ćemo rezultate nalaza. Simptome je jutros osjetio i jedan igrač koji je nastupio u utakmici na Koševu. Mi ćemo sutra službeno zatražiti odgodu utakmica, kada budemo znali točan broj pozitivnih", rekao nam je trener Plavih s Pecare Toni Karačić.

Nakon toga sve je na NS BiH.

"Odluka je samo na Savezu. Između klubova uvijek postoji razumijevanje. I mi bi se ponijeli kao Sarajevo da je bila obratna situacija, jer klubovi tu ne mogu ništa. Imate slučaj utakmice u HNL-u između Osijeka i Lokomotive. Klubovi je nisu odgađali već povjerenik za natjecanje."

Ponovio je ono što rekao nakon utakmice u Sarajevu.

"Ponavljam se, držim monologe - ništa ovo nema smisla. Danas slušam izjave kako imamo kadete i juniore. Pa kome je draž pobijediti nekoga tko mu na noge dođe s kadetima. To je suludo. Žalosno je da neki koji su na odgovornim funkcija nisu najbolje upućeni u pravilnike o natjecanjima", rekao je Karačić večeras za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.