KORDIĆ Jadran me preporodio, a što reći kada te zove klub poput Zrinjskog

Anđelo Kordić
HŠK Zrinjski

HŠK Zrinjski na Badnji dan potpisao je prvog igrača koji će osnažiti njihove redove u nastavku sezone. Kao što je već i poznato Plemićima se pridružio 21-godišnji desni bočni igrač Anđelo Kordić, koji je u Zrinjski stigao iz Jadrana iz Ploča s kojim je osvojio jesenski naslov prvaka.

Karijeru je počeo u limačima Brotnja da bi nakon toga sve omladinske kategorije odradio na Pecari. Stigao je do juniora, a onda je prešao u GOŠK iz Gabele.

"U Širokom sam se razvijao kao igrač. No, dolaskom u juniore osjetio sam da neću dobiti pravu priliku. Odlučio sam se za odlazak i izabrao sam Gabelu, odnosno GOŠK. Tu sam odradio pola godine kao junior i potpisao profesionalni ugovor dok je GOŠK bio u Premijer ligi. Imao sam debi, ali nisam bio zadovoljan što sam bio na klupi. Nakon toga sam otišao u Jadran", kaže nam Kordić te dodaje.

"Mene je taj klub preporodio i samo riječi hvale imam za Jadran. Želim se zahvaliti upravi na čelu s Perom Duvaljem i Tihomirom Krstičevićem, kao i mojim trenerima Mariju i Marinu Oršuliću i svim ostalim ljudima u klubu. Treća HNL u kojoj Jadran igra je odlična razvojna liga za mlade igrače koji se još "traže". Osvojili smo taj jesenski naslov i nadam se da će klub nastaviti dalje s odličnim rezultatima."

Kordić kaže kako je došlo i do kontakta sa Zrinjskim.

"Zvao me moj bivši trener Marin Oršulić koji je sada pomoćnik Danijelu Pranjiću na Cipru i rekao mi da me Zrinjski želi. To mi je bila iznimna čast. Što reći kada te zove najbolji i najtrofejniji klub, nije to mala stvar kada te zove takav jedan klub."

Na njegovoj poziciji je jaka konkurencija. Njegovo mjesto u momčadi pokrivaju Ćorluka i Tičinović.

"Moram raditi još jače, više i bolje te se pokušati nametnuti. Sve je na meni, a najvažnije je da budem spreman i da mi Bog da zdravlja, a sve ostalo ćemo lako. Svi igramo za isti dres i jedini cilj je da Zrinjski bude što bolji i u svakoj utakmici ide na pobjedu. Moramo izboriti Europu. Široki nam je na dva boda i ja vjerujem da ćemo na kraju sezone taj cilj i ostvariti", rekao je Kordić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.