KONTROVERZNA OBJAVA Neymar objavio razgovore igrača Brazila bez njihovog dopuštenja, šokirani su ispadanjem od Hrvatske

Neymar razgovori

Bombastično je Brazilom, ali i cijelim nogometnim svijetom odjeknuo Neymarov potez. Bez dozvole suigrača iz reprezentacije objavio je poruke koje je s njima razmjenjivao nakon šokantnog ispadanja od Hrvatske u četvrtfinalu SP-a (1:1, 4:2 na penale).

Konverzaciju sa svima iz grupe vodi Neymar, a iz poruka ostalih zvijezda Brazila vidi se da su u užasnom psihofizičkom stanju nakon neočekivane eliminacije sa SP-a. Slike najveće brazilske zvijezde kako uplakana sjedi na travnjaku i u prazno s nevjericom bulji nakon što je Hrvatska izbacila njenu reprezentaciju ostat će jedne od najpamtljivijih s ovog SP-a, prenosi Index.

No, neće se tako lako zaboraviti ni ovo što je Neymar izveo objavom screenshotova konverzacija s kapetanom momčadi Thiagom Silvom te Rodrygom i Marquinhosom, igračima koji su promašajima penala donijeli Hrvatskoj pobjedu za polufinale. 

Neymar je ovako opravdao kontroverznu objavu: "Odlučio sam objaviti dopisivanje sa suigračima bez njihovog dopuštenja tako da svi vide koliko smo željeli pobjedu i koliko smo ujedinjeni bili. Pokazat ću samo neke od mnogih poruka koje  smo razmijenili. Obuzeo nas je osjećaj strašne tuge, ali moramo biti jaki i nastaviti dalje. Siguran sam da ćemo se uz podršku našeg naroda vratiti još jači. Ja sam Brazilac s puno ponosa i ljubavi!"

Neymar razgovori

Neymarovo dopisivanje s Marquinhosom

Neymar: "Kako si? Javljam ti se da ti kažem kako sam tvoj fan. Jedan penal neće promijeniti što mislim o tebi. S tobom sam zauvijek i ti to znaš. Volim te."

Marquinhos: "I ja tebe, brate. Trebat će mi vremena da izbacim sve loše iz sebe. A ti? Kako si ti? Hvala ti na poruci i što misliš na mene, brate. Ti si beštija. Tako sam želio da sve bude dobro. Sranje je što je taj penal srušio naš san. Ali moramo biti jaki i vidjeti što nam sve još nogomet sprema."

Neymar: "Tako treba razmišljati. Bolje od ikoga znam kako nas čekaju dobri i loši trenuci. Ostani jak, osloni se na obitelj i nikada nemoj zaboraviti da nisam samo tvoj suigrač, nego i prijatelj koji ti želi sve najbolje. Volim te i uvijek smo u ovome zajedno."

Marquinhos: "Brate, istina je sve što kažeš. Samo mi znamo što smo prošli kako bismo došli ovdje. Zato i boli tako jako. Teret koji sada nosim je ogroman, ali Bog zna zašto mi ga je stavio na leđa. Zato što ga mogu podnijeti i nastaviti dalje."

Neymarovo dopisivanje s Thiagom Silvom

Neymar: "Brate, tužno je ovo što nam se dogodilo, ali moramo nastaviti zajedno. Stvarno sam ti htio donijeti taj trofej. Ti, ja i Dani Alves zaslužili smo ga najviše. Ali Bog sve zna i ima svrhu za svoja djela."

Thiago Silva: "Brate, moram ti reći da sam sjebaniji nego što sam mogao zamisliti. Ovo je nepodnošljivo kako se osjećam. Ne mogu vjerovati da smo izgubili. Svaki put kada se toga sjetim, plačem. Ali bit ću bolje."

Neymar: "Svaki put kada upalim televiziju poludim, jebem ti mater!"

Neymarovo dopisivanje s Rodrygom

Neymar: "Javljam ti se kako bih ti rekao da si zvijezda. Čast je biti dio tvoje karijere, čuti te kako mi kažeš da sam tvoj idol i gledati te kako postaješ zvijezda za povijest Brazila. Penale promašuju samo oni koji ih pucaju. Ja sam napravio puno grešaka u karijeri i naučio sam iz svake od njih. Ali nikada nisam odustao i uvijek sam težio tome da budem bolji. Jako mi se sviđaš ne zato što si dobar igrač, nego jer si dobar čovjek dobrog srca. Ostani jak, kritike koje primaš učinit će te jakim i onda ćeš se sjetiti svega što sam ti govorio: 'Brazilu ćeš donijeti naslov'. Želim ti sve najbolje na svijetu. Ovi dana se potpuno isključi, odmori se i vrati se jak. Tu sam za sve što ti treba, kažem ti t bez demagogije. U ovome smo zajedno."

Neymar razgovori

Rodrygo: "Idole moj, hvala ti na svemu iz dubine srca. Oprosti što sam odgodio ispunjenje tvog sna. Nadam se da ćeš nastaviti osvajati za svoj narod i da ću pri tome biti s tobom. Naravno, ako ti to budeš htio. Uvijek smo zajedno i hvala ti što me voliš."

Neymar: "Oprosti što to ovo moram reći, ali jesi li ti lud?! Nemaš mi se na čemu ispričavati jer zapamti, penale promašuju samo oni koji ih pucaju. Ti si zvijezda i ja ću te naučiti kako da pucaš penale!"

Rodrygo: "Trebat će mi to..."