KONFERENCIJSKA LIGA Široki Brijeg, Velež i Sarajevo traže prolazak dalje, evo gdje gledati utakmice

Široki Brijeg, Velež, Sarajevo
Facebook

Tri bh. kluba večeras će tražiti prolazak u drugo pretkolo UEFA Konferencijske lige. Široki i Velež pokušat će obraniti pobjede iz prvih susreta, dok će momčad Gorana Sablića na Koševu tražiti pobjedu nakon remija u prvoj utakmici protiv Milsamija.

Podsjetimo, Široki Brijeg je u prvoj utakmici pobijedio albansku Vllazniju na Pecari rezultatom 3:1. 

"Nama je cilj prolazak u 2. pretkolo. Prvu utakmicu smo završili i mislim da je bilo dosta dobro. Imamo sasvim dovoljnu prednost pred uzvrat. No, daleko je to još od prolaska, jedan korak smo napravili. Mislim da nas očekuje dosta tvrda i dobra utakmica. Protivnik je dobar i kvalitetan, ali mi smo prvu utakmicu bili na visokoj razini, nadam se da ćemo to i ponoviti", rekao je trener Širokog Brijega Toni Karačić na konferenciji za medije uoči polaska.

Široki Brijeg, Velež, Sarajevo

Velež pak brani pobjedu na Grbavici od 2:1 protiv Coleraine iz Sjeverne Irske.

"Nećemo ići tamo da bismo branili ovaj rezultat, izaći ćemo hrabro, postaviti se kao da je prva utakmica i ići na pobjedu. Također nas očekuje malo manji teren nego je to Grbavica, a uvjeti su specifični jer idemo igrati van države i to službenu europsku utakmicu, pa će nam možda malo biti problem prilagoditi se na početku utakmice, ali očekujem da će na kraju sve biti u našu korist jer smo u prošloj utakmici pokazali da smo bolji od našeg protivnika", kazao je Feđa Dudić trener 'Rođenih'.

Široki Brijeg, Velež, Sarajevo

Trener Bordo momčadi s Koševa nada se prolasku uz pomoć ispunjenih tribina.

Široki Brijeg, Velež, Sarajevo

"Iako smo u prvoj utakmici odigrali bez pogodaka, ostavili smo dobar dojam. I da smo postigli koji gol, ne bi bilo nezasluženo. Ta utakmica nam daje nadu da možemo završiti posao zajedno s navijačima. Uz pomoć navijača idemo do cilja. Želimo uzeti kontrolu lopte i dobrim posjedom pritisnuti protivnika i doći do gola", rekao je Goran Sablić.

Coleraine - Velež (21 sat, Face TV)

Sarajevo - Milsami (21 sat, Moja TV)

Vllaznia - Široki Brijeg (21 sat, Arena Sport)

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.