KONFERENCIJA NA PECARI "To je momčad koja nam najmanje odgovara"

NK Široki Brijeg, Jure Ivanković, Tonći Mujan
NK Široki Brijeg

Na konferenciji za novinare NK Široki Brijeg uoči gostovanja kod FK Velež Mostar u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH šef stručnog stožera Jure Ivanković i krilni napadač Tonći Mujan najavili su mnogo odlučniju i hrabriju igru od one koju su prezentirali u prvenstvenom derbiju protiv Borca.

"Možemo i moramo biti bolji. Iako nas očekuje zahtjevna utakmica, pa i neugodna tradicija, možemo napraviti dobar rezultat za uzvrat. Velež je momčad koja nam u posljednje vrijeme najmanje leži. Ipak, dobrom analizom i kvalitetnom pripremom možemo iskoristiti njihove slabe strane", istaknuo je Ivanković.

Krilni napadač kao najvažniji adut Plavo-bijelih istaknuo je kompaktnost koja vodi prema dobrom rezultatu.

"Najbitnije je da mi budemo pravi i prezentiramo sve ono dobro što smo napravili u pripremama. Znamo kvalitete Veleža, izuzetno su dobra momčad. Mogu slobodno reći kako su imali puno nesreće u dosadašnjem dijelu sezone", rekao je Mujan iza kojega su uspješne i efikasne zimske pripreme.

"Volio bih pogotkom ili asistencijom pomoći svojim suigračima. Žao mi je što neće biti navijača, volim taj naboj i igru pred navijačima. To će sigurno nedostajati ovoj utakmici, dodao je.

Trener Širokog Brijega naglasio je kako njegova momčad za povoljan rezultat mora biti mnogo agilnija u igri prema naprijed.

"Nećemo se braniti, nismo takva momčad. Pokušat ćemo biti čvrsti, kompaktni, ali više od svega opasniji prema naprijed i tražiti pogodak za povoljniji uzvrat", naglasio je Ivanković.

Za ovu utakmicu Široki Brijeg će imati bitno povoljniju kadrovsku križaljku. Jedino u konkurenciji sigurno neće biti ozlijeđeni Ilija Mašić i Vinko Rozić te suspendirani Božo Musa.

Utakmica u Vrapčićima počinje u 19 sati uz izravan prijenos na Arena Sport TV. Pravdu će dijeliti Luka Bilbija iz Prijedora.