KONFERENCIJA IZNENAĐENJA ZA LUKU Evo što ga je pitao kapetan Posušja i što je Modrić rekao o Zrinjskom

Luka Modrić
Screenshot

Hrvatski nogometni savez pripremio je iznenađenje za hrvatskog kapetana Luku Modrića kada su mu na Zoom konferenciju za medije umjesto novinara došli dragi ljudi iz karijere i života, poput supruge Vanje, oca Stipe, nekadašnjeg izbornika Slavena Bilića ili suigrača poput Darija Srne, Nike Kranjčara i Matea Kovačića. Između ostalih Luki se javio Davor Landeka kapetan HŠK Posušje i bivši Lukin suigrač iz Zrinjskog s početka njegove karijere.

"Što da ti kažem na sve ovo što si postigao… Znaš da nisam čovjek od nekih velikih riječi, ali od srca ti čestitam na svakoj utakmici odigranoj za Hrvatsku, od one prve protiv Argentine do ove protiv Cipra. Neka te dragi Bog čuva, nastavi tako i nadam se da ćemo još dugo uživati u tvojim igrama. Imam jedno pitanje: Kad ti netko spomene Mostar i Zrinjski, koje te uspomene najviše vežu uz to razdoblje?", upitao je Landeka.

"Tu je krenula moja profesionalna karijera, za Mostar i Zrinjski me stvarno veže puno lijepih uspomena, od pažnje koju su mi poklonili navijači i ljubitelji Zrinjskog do stvaranja prijateljstava koja su ostala za cijeli život. Najdraži gol i utakmica? Utakmica protiv Sarajeva na kojoj sam zabio gol i to na rođendan navijača Zrinjskog. Pobijedili smo 2:1", rekao je Luka.

Što su ga ostali pitali, čime su ga nasmijali i tko je postavio najteža pitanja saznajte u priloženom videu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.