KLAFURIĆ "Nema mjesta euforiji, mi smo klub u izgradnji i mučimo se u nekim osnovnim stvarima"

Dejan Klafurić
Hercegovina.info

U svom prvom mostarskom gradskom derbiju Dejan Klafurić na klupi Veleža je upisao uvjerljivu pobjedu od 3:0. Probudio se Velež pod njegovim vodstvom, a večeras su Rođeni nadigrali aktualnog prvaka i osvajača Kupa, što za Klafurića sigurno nije mala stvar.

"Čestitao bih svojim igračima na odličnoj predstavi i odličnoj igri, ne samo na zalaganju, nego i na taktičkim vrijednostima koje su danas pokazali, ali i karakteru. Čestitam i svojim asistentima i ovu pobjedu posvećujem navijačima Veleža", rekao je Klafurić po završetku utakmice.

Bilo je puno prekida, imao je za vrijeme njih što reći svojim igračima.

"Rekao sam da moramo nastaviti kako smo igrali do tada, da moramo zadržati takav pristup, agresivnost u fazi obrane, visoki presing i da će golovi doći sami po sebi".

Pobjeda u Gabeli 0:4, pa pobjeda u gradskom derbiju 3:0. Dvije velike pobjede vjetar su u leđa njegovoj momčadi.

"Zaslužili smo to. Naporno radimo svi u klubu, trudimo se. Mi smo klub u izgradnji, ne treba nam nikakva euforija. Moramo biti realni. Pobijedili smo danas Zrinjskog koji igra Europu, a mi još ne. Radimo paralelno tribine, pomoćni teren, mučimo se u nekim osnovnim stvarima i nije mjesto euforiji. Sretan sam zbog pobjede, ali moramo ići korak po korak", zaključio je Klafurić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.