KEVELJ "Hasić mora ponovno biti predsjednik i nastaviti graditi europski Velež, to je najbolje za klub"

Senad Kevelj
Hercegovina.info

FK Velež od jučer je bez čelnog čovjeka kluba. Senad Husnić nakon više najava podnio je ostavku na mjesto predsjednika Rođenih. Potvrdio je to Husnić jučer za Hercegovina.info.

Njegova ostavka među navijačima Veleža protumačila se kao siguran povratak Šemsudina Hasića, kojem je Sportski sud u Lausannei skinuo suspenziju i on se može vratiti nogometu. No, Hasić je za naš portal rekao kako od njegovog povratka nema ništa.

"Neću imati nikakvu upravnu niti operativnu funkciju u nogometu. Tu prvenstveno mislim na FK Velež. Ovo što mi je skinuta suspenzija i što mogu ponovno obavljati funkciju, ne znači da ću se vratiti u bilo kojem obliku u upravne strukture Veleža. Ne pratim najbolje situaciju, nisam u tijeku. Znam da je Senad Husnić dao ostavku. Što će se dalje događati to je sada na Almiru Tasi koji je predsjednik Skupštine", rekao je Šemsudin Hasić za Hercegovina.info.

Smatrajući kako će se Hasić sigurno vratiti na predsjedničku funkciju svoju kandidaturu je povukao Senad Kevelj. Danas smo ga pitali hoće li je pak ponovno aktivirati s obzirom na odluku Hasića.

"Moje mišljenje je da Šemsudin Hasić mora nastaviti ondje gdje je stao prije nego se dogodila ta suspenzija. Cjelokupna javnost i svi navijači Veleža, pa tako i ja očekujemo da će on sa svojih osam suradnika nastaviti graditi europski Velež. To je najbolje za klub", rekao ja Kevelj večeras za Hercegovina.info.

Podsjetimo, sinoć je trebala biti održana izvanredna Skupština kluba na kojoj je Velež trebao dobiti novo vodstvo, no ona je otkazana i odgođena za sedam dana.