Karačić: Ovo je bilo neozbiljno od strane Borca

Nogometaši Širokog Brijega

Naime, na zahtjev Borca, a zbog izostanka njihovog trenera Velimira Stojanića koji je sa U17 reprezentacijom, dogovoreno je da će utakmica igrati 7. listopada i na Širokom su stoga nakon nedjeljne pobjede na Grbavici odlučili odmoriti igrače u ponedjeljak. No, ispostavilo se da je to bila greška jer je reagirao Savez, koji odgodu nije dozvolio. Širokobriježani su se našli u neobranu grožđu, no na put su jučer morali krenuti.

- Ovo je bilo malo neozbiljno od strane Borca, jer su preuzimanjem odgovornosti na sebe u ovom slučaju termin morali dogovoriti prije, razočaran je bio strateg Širokobriježana Toni Karačić, koji je dodao: Da smo znali da će se utakmica igrati, sigurno igrači u ponedjeljak ne bi imali slobodan dan. Ali što se može.

Kao što je to bio slučaj do sada Karačić datu situaciju nije iskoristio za alibi. A uz sve rečeno ima i određenih problema s kadrom.

- Nismo poveli nekoliko prvotimaca, šilića, Topića, Mišića, Martineza, Martinovića... Ali nema veze. Bez obzira na sve očekujem pozitivan rezultat s kojim ćemo u uzvratu biti u prilici osigurati prolaz dalje, u četvrtfinale.

Susret se na stadionu u Banjoj Luci, gdje je Široki već gostovao u sklopu 4. kola Premier lige, kada je izgubio rezultatom 3:2, igra s početkom u 18:30 sati, piše današnji Dnevni list.