KARAČIĆ Odlasci ne mjenjaju ambicije, u pregovorima smo s novim igračima

Široki Brijeg Radnik
hercegovina.info

Prozivkom igrača i liječničkim pregledima danas su započele zimske pripreme NK Široki Brijeg. Za razliku od jesenskog dijela prvenstva, u dresu Širokog Brijega više nećemo gledati Tonija Jovića i Matea Marića koji je ostvario transfer u zagrebačku Lokomotivu, ali i dugogodišnjeg kapetana Dinu Ćorića koji će pojačati redove Borca iz Banja Luke.

Trener Plavih s Pecare kaže kako je to sve normalan proces.

"Generalno u ovom poslu svaki trener bi volio imati stabiliziranu ekipu i da samo radiš nadogradnju. Međutim, situacija je takva i treba je prihvatiti. Uvijek imaju dvije strane i svaku treba razumijetiti, to je normalan proces za nogomet."

No ambicije kluba se ne mijenjaju, a stižu i pojačanja.

" Ako pogledate situaciju od početka prvenstva Široki Brijeg je napustilo osam igrača koji su počinjali utakmice. Uvijek unutar momčadi i omladinskom pogonu ima kvalitetnih zamjena, ali u pregovorima smo i kontaktima s potencijalnim pojačanjima. Sada nećemo ništa govoriti do nek ne bude službeno. Odlasci ništa ne mijenjaju što se tiče ambicija kluba. S momčadi koja je tu i igračima koji nam trebaju doći, mislim da se možemo nadati najboljem", rekao je Karačić za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.