Karačić: Nastaviti tamo gdje smo stali

Široki na gostovanje u Laktaše ide bez ijedne odigrane utakmice u pauzi, uz to je i nekompletan. Nekoliko ozljeda zadobivenih u prethodnim kolima sanirane su, nekoliko igrača i dalje je upitno (vratar Bandović i mladi veznjak Glavina), no Karačić tu ne vidi problem, baš kao ni u činjenici da je posljednja utakmica odigrana 30. rujna, kada je Šiuroki u prvoj utakmici osmine finala Kupa BiH u Banjoj Luci poražen 0:2.

- Sigurno je da je pauza donijela i dobrih i loših strana, smatra širokobriješki strateg i dodaje: Dobro je što smo neplanirano mogli osvježiti igrače, loše to što smo ispali iz ritma, jer do pauze smo bili u naletu. Neće ovo biti ponovno sve od početka, ali ne smatram da se nešto značajno  promijenilo. I dalje u svaku utakmicu idemo sa željom da pobjedimo, a vjerujem da imamo kvalitetu koja opravdava takav pristup.

Ni vremenske ga prilike nisu pokolebale.

- Prethodnih sedam dana boravio sam na seminaru za profi trenerske licence u Sarajevu, gdje su Olimpik i Sarajevo igrali na snijegu, po jako zahtjevnom terenu. Koliko čujem u Laktašima ga nema, a i da ga ima, nećemo se ''vaditi'' na teren. Svima je isto.

Možda najvažnije za istaći, Široki će u Laktašima igrati bez trojice do sada standardnih igrača, kartoniranih Renata, Ivankovića i argentinskog pojačanja , Vareae, piše Dnevni list.