KAKVA BOMBETINA Lionel Messi se vraća u Barcelonu

leo messi,Lionel Messi,FC Barcelona,paris sg

Katalonska radiopostaja Catalunya objavila da su predsjednik Joan Laporta i trener Xavi dogovorili Messijev povratak na Camp Nou.

Citirani izvor također piše kako je nogometaš također odlučio ponovo obući dres Barcelone, nakon što mu sadašnji ugovor s PSG-om istekne na kraju sezone.

"Jedini upitnik ostaje vezan uz plaću Lionela Messija, a katalonski tim se suočava s financijskim problemima. Čini se da stvari idu u dobrom smjeru i bit će postavljene ubrzo nakon što je Barcelona pristala odreći se 25% iznosa dobivenog za TV prava u sljedećih 25 godina", javlja sportsport.ba.

Lionel Messi ispisao je povijest u 20 godina provedenih u Barceloni: zabio je 672 gola u 778 utakmica. Klub je napustio u suzama, a od tada su mediji u Španjolskoj više puta pisali o njegovom mogućem povratku.

Kako prenosi Radio Catalunya, san navijača Blaugrane ostvarit će se sljedećeg ljeta, kada će se Lionel Messi vratiti na Camp Nou.

Prije samo nekoliko dana Joan Laporta, predsjednik Barcelone, kazao je kako bi volio vratiti Messija u klub i čini se da će se njegova želja ostvariti.

"Volio bih ga vratiti. Neće biti lako, ali mislim da ako imamo dobru strategiju možemo uspjeti. Bio je naš vođa dugo u uspješnom razdoblju. On je bio taj koji je razveselio naše navijače. Dat ćemo sve da Messi završi karijeru u Barceloni", izjavio je Joan Laporta prije nekoliko dana.

"Volio bih da Messijeva avantura u Barceloni ne završi. Mislim da zaslužuje drugu priliku", nastavio je.

Ako je pitanje 'Želite li ga natrag?', odgovor je da. To je ideja koju klub ima za budućnost, ali ne i za ovu sezonu", rekao je Xavi na posljednjoj press konferenciji očito znajući da je dogovor bio vrlo blizu.