KAKO NA VILLA PARK? Zrinjski objavio da se ulaznice neće prodavati online, cijena za gostujući sektor 20 funti

Astona Villa Zrinjski

Utakmica 2. kola UEFA Konferencijske lige između Aston Villa FCHŠK Zrinjski na rasporedu je u četvrtak, 5. listopada u 21 sat po našem vremenu, a sve informacije o ulaznicama za ogled na Villa Parku u Birminghamu donosimo u nastavku.

HŠK Zrinjski na raspolaganje je dobio 1190 ulaznica za gostujući sektor stadiona Villa Park, a cijena ulaznice iznosi 45 KM (20 GBP), objavio je mostarski klub na svojim stranicama.

Sukladno odluci kluba domaćina, ulaznice za utakmicu u Birminghamu neće biti dostupne u online prodaji, tako da će HŠK Zrinjski organizirati prodaju vaučera koji će se na dan utakmice moći zamijeniti za ulaznicu.

Vaučeri će u prodaji biti u petak, subotu i ponedjeljak od 11 do 14 sati na blagajni stadiona HŠK Zrinjski, a moći će se kupiti isključivo uz predočenje važećeg osobnog dokumenta s kojim će vlasnik vaučera moći preuzeti ulaznicu u Birminghamu.

Svi naši navijači koji dolazak u Englesku planiraju iz inozemstva svoje vaučere mogu rezervirati najkasnije do petka u 11 sati slanjem osobnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj osobnog dokumenta) na mail [email protected] nakon čega će dobiti potvrdu o zaprimljenoj rezervaciji.