VIDEO  Kako je Sergej Jakirović govorio o novom treneru Hajduka

Jure Ivanković i Sergej Jakirović
Hercegovina.info

Mislav Karoglan od jučer više nije trener Hajduka. Nakon, što je Nadzorni odbor kluba s Poljuda jučer smijenio predsjednika uprave Lukšu Jakobušića, njegova privremena nasljednica Marina Akrap potvrdila je kako će Hajduk do kraja prvenstva voditi Širokobriježanin Jure Ivanković dojučerašnji Karoglanov pomoćnik.

Ivanković je na Poljud stigao u okviru sportske suradnje Hajduka i Širokog Brijega, baš kako je u suprotnom smjeru početkom sezone Marijan Budimir s Poljuda otišao na Pecaru.

Ivanković je najprije bio trener kadeta Hajduka, a kada je Ivan Leko dobio otkaz, te se na klupu ponovno vratio Karoglan, Ivanković je uz Dragana Blatnjaka i Gorana Karoglana imenovan za njegovog pomoćnika.

Zanimljivo, za novog trenera Hajduka riječi hvale je imao i trener Dinama Sergej Jakirović. Gostujući u podcastu 'Tribina' kod Mihovila Topića, Jakirović je nahvalio Ivankovića.

"Sviđa mi se kako Jure Ivanković razmišlja o nogometu. On je zamijenio Tonija Karačića, svi su mislili da će se to doslovno raspasti. Široki je uvijek davao priliku svojim trenerima, često je posezao za omladinskom školom, Jure je u Kupu u borbi za trofej i u borbi za Europu u prvenstvu", kazao je tada Jakirović te istaknuo sjajan niz Širokog pod Ivankovićem.

"Široki Brijeg od naše utakmice do kraja više nije izgubio. Zašto ga netko ne pobijedi ako je nikad lošiji? Ja se ne slažem s tim, Jure radi jako dobar posao i mislim da će biti u borbi za Europu do zadnjeg kola. On je nešto što se meni sviđa", zaključio je.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.