FOTO  Kadeti i juniori Zrinjskog svladali Leotar

da će se igrati pod Bijelim Brijegom susreti su privukli pozornost stotinjak gledatelja. U 10 sati su na teren istrčali kadeti, a trener Gagro je počeo sa: Rogić, Ćubela, Buconjić, Vukčević, Šunjić, Buhač, Barišić, Kožulj i Martinović. Naši mladići su u svim elementima igre nadvisili svoje vršnjake iz Trebinja i na kraju slavili rezultatom 4:1. Na poluvrijeme se otišlo sa 3:0, dok je drugi dio završio neodlučeno 1.:1. Strijelci za našu momčad su bili Barišić 3 puta i Martinović.

Dva sata kasnije po još većoj sparini i vrućini snage su odmjerili juniorski sastavi. Ekipa trenera Zadre počela je u sastavu: Markotić, Zlatić, Knezović, Puljić, Zovko, Aničić, Barbarić, Pehar, Drežnjak, Turić, i Šiljeg. Od prve minute naši mladići su krenuli agresivno ka golu gostiju. U 5 minuti sudac je svirao kazneni udarac za Plemiće koji je Barbarić pretvorio u pogodak za vodstvo. Do kraja prvog dijela rezultat se nije mijenjao iako su naši momci imali nekoliko izglednih prilika. U drugom dijelu slična situacija, naši nogometaši su igrali pametno bez nepotrebnog srljanja, a na 2.0 povisio je Drežnjak odličnim pogotkom u 48 minuti što je i bio konačan rezultat utakmice.

 Ekipa portala čestita našim kadetima i juniorima na pobjedama, a slijedeće kolo naši momci igraju u Sarajevu protiv Sarajeva. Prije toga juniori će u srijedu na megdan Veležu u Drežnicu u okviru finala županijskog kupa.

 

zrinjski.info