JOZO BANDIĆ DOBIO OTKAZ U DINAMU Hercegovca nakon 20 godina otpustili putem e-maila

Jozo Bandić dobio otkaz ui Dinamu
Vladimir Dugandžić/CROPIX

Uprava Dinama donijela je odluku o raskidu ugovora s određenim zaposlenicima koji su ostali lojalni Zdravku Mamiću, posebice članovima Skupštine koji nisu prisustvovali sjednici održanoj u ponedjeljak.

U sportskom sektoru, Marijan Vlak, glavni skaut, i Jozo Bandić, skaut u klupskoj školi, dobili su otkaze. Dalibor Poldrugač već je bio izvan kluba od lipnja, kada mu je istekao ugovor.

Bandić, koji je proveo 20 godina u klubu, ističe da su otkazi rezultat ugrožavanja stabilnosti poslovanja kluba. U razgovoru za Sportske novosti, objasnio je svoju situaciju.

"Primio sam izvanredni otkaz od Dinama putem e-maila, jednostran i bez obrazloženja. Očito je važno tko je kome dao glas, nije bitno tko je što radio i stvarao," rekao je Bandić.

Nakon što mu je ugovor istekao u lipnju, Bandić je potpisao novi ugovor na dvije godine 1. srpnja. Izjavio je da neće tužiti klub, ali je izrazio razočaranje zbog načina na koji je tretiran.

"Prije godinu dana, Tomislav Butina me maknuo s mjesta trenera juniora, navodno jer nisam bio prvak, a očito je da je razlog malo dublji. Hodao sam po stadionu, da ne budem prost, kao gluha svinja. To je tako završilo," dodao je Bandić za Sportske novosti.

Ova situacija u Dinamu odražava dublje probleme unutar kluba, a posljednje promjene ukazuju na pokušaje rješavanja tih problema.

Više o Zdravku Mamiću | Više o Zoranu Mamiću | Više o Dinamu