VIDEO  JOSIP SUTON Bila je ovo jedna od mojih boljih utakmica u dresu Hrvatske

Josip Suton Hrvatska futsal reprezentacija
Drago Sopta/HNS

Hrvatska futsal reprezentacija sinoć je Osijeku ostvarila veliku pobjedu nad Ukrajinom i tako napravila još jedan korak ka plasmanu na Euro. Izabranici Marinka Mavrovića slavili su rezultatom 3:2. Povela je Hrvatska u 2. minuti preko Mostarca Josipa Sutona. Rezultat je poravnao Pediash u 9. minuti, da bi minutu prije odlaska na odmor Ukrajini prednost donio Malyshko. Taj rezultat na semaforu stajao je sve do pet minuta prije kraja utakmice, a onda je na poravnao Franco Jelovčić. Dvije minute prije kraja susreta Hrvatskoj je pobjedu donio Luka Perić.

"Mogu reći kako smo prezadovoljni s obzirom na to da je Ukrajina reprezentacija top kvalitete. Prije dvije godine oni su igrali četvrtfinale SP i izgubili minimalno 1:0 od Argentine koja je postala svjetski prvak. Dobiti takvu reprezentaciju zaista nije lako i presretni smo. Imamo jako dobru situaciju. Na kontu imamo devet bodova i dobru situaciju za plasman na Euro što nam je i cilj", kaže Josip Suton za Hercegovina.info koji je odigrao fantastičnu utakmicu.

Sadržaj se učitava...

"Prezadovoljan sam svojom igrom. Ovo je jedna od mojih boljih utakmica u dresu Hrvatske. Osjećam se jako dobro, spreman sam i formu iz Italije sam nastavio s reprezentacijom što mi je jako drago."

Novi izbornik sa sobom je donio i promjene.

"Glavna promjena je veća rotacija. Rotiralo se dvanaest igrača, što prije nije bio slučaj. Mi smo ovu utakmicu dobili na svježinu na samom kraju, jer su glavni igrači su bili odmorni. Puno momaka je zadovoljnije svi igraju više i to je glavna promjena."

Hrvatska ima komotnu situaciju, ali u nedjelju i prvi "meč loptu".

"Ukoliko dobijemo jednu od tri sljedeće utakmice sigurno idemo kao drugi najboljih (ide njih šest), a ako bi pak u Zaporožju ponovno dobili Ukrajinu mislim da smo sigurno prvi i da je plasman na Euro izboren", rekao nam je u razgovoru iz Osijeka Josip Suton.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.