Jose Mourinho preuzima talijanskog velikana!

sport, nogomet, Jose Mourinho, novi posao, Jose Mourinho , intervju, društvene mreže, nogomet, sport, Mourinho, real, intervju, Jose Mourinho , Tottenham, Jose Mourinho, izbornik, Jose Mourinho, nogomet, Tottenham, Real Madrid, Jose Mourinho, ponuda, Jose Mourinho
Facebook

Roma je ranije tijekom dana potvrdila kako Paulo Fonseca na kraju sezone napušta klupu, a poznato je tko će ga zamijeniti. Rimljani su potvrdili kako momčad od ljeta preuzima Jose Mourinho.

Mourinho je donedavno vodio Tottenham, ali nakon serije loših rezultata, uključujući i ispadanje od Dinama iz Europske ligem, uručen mu je otkaz.

U Italiju se vraća u poznato okruženje, naime već je radio u Serie A gdje je vodio milanski Inter s kojim je osvojio trostruku krunu. Iz Intera je otišao na vrhuncu karijere prihvativši ponudu madridskog Reala, a sada je pred njim veliki izazov, pokuđšati Romu dovesti u priliku da se bori za titulu prvaka Italije, javio je Sportnet.

Ove sezone situacija u Rimu nije dobra, rezultatki nisu kakve su u klubu očekivali, bilo je i dosta nesuglasica na relaciji struka - igrači, a spominje se i kompletna rekonstrukcija momčadi.

U dvije sezone u Interu osvojio je dvije titule prvaka, Kup Italije, Superkup i Ligu prvaka, a nakon toga osvojio je još dvije titule prvaka, jednu s Chelseajem i jednu s madridskim Realom.