VIDEO  Još malo šprdačine iz Banja Luke: "Protiv vas do posljednjeg daha"

FK Velež, FK Borac Banja Luka, nogometni suci
Screenshot

Ne smiruju se strasti nakon nedjeljne utakmice 21. kola Premijer lige BiH odigrane u Banja Luci između Borca i Veleža. Nekoliko očiglednih sudačkih pogrešaka uzburkalo je u Veležu, ali i među njegovim navijačima. Prema svemu sudeći, sudac Kazlagić je igračima Veleža dodijelio bespotrebne žute kartone, Borcu priznao pogodak iz zaleđa i nije dosudio kazneni udarac za Velež, kojeg bi svirao svaki navijač Borca.

Najprije je nakon utakmice ironičan bio trener 'Rođenih' Feđa Dudić koji nije želio komentirati utakmicu, već je nakon iste rekao:

"Nama je drago što smo došli u Luku. Prošetali smo sinoć malo gradom. Jedan od ljepših gradova u Bosni i Hercegovini. Jutros smo mislili da nećemo igrati, bio je teren velik. Ljudi su uradili nadljudske napore i čestitam im što su očistili teren. Što se tiče utakmice nemam nikakvog komentara, bilo što da kažem neće biti uredu", rekao je ironično Dudić.

Danas se oglasila i udruga 'Mostarski Rođeni' koja je napravila kompilaciju sudačkih pogrešaka iz Banja Luke.

Sadržaj se učitava...

"Od prvog dana stali smo na stranu boljeg sutra za bosanskohercegovački nogomet. Možda neki sumnjaju u naše namjere, ali mi im poručujemo, naš glas je i danas dignut protiv korupcije i kriminala! Naš glas je iskren i čist! Vi nastavljate po svom, mi po svom. Još uvijek smo na različitim stranama dok god se budu Veležu i ostalim klubovima događale utakmice od kojih Kazlagić i ini drugi prave rugla na našim terenima. Odustajanja nema, protiv vas do posljednjeg daha. Iskreno i naprijed prema europskom nogometu", napisali su.