JOŠ JEDNO OBEĆANJE Vice Zeljković tvrdi da će hibridna trava u Premijer ligu za mjesec dana. Ovaj put bi nešto i moglo biti

Vico Zeljković, nsbih, Mostar, Hercegovina
Zeljković

Vice Zeljković, predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine još jednom je obećao terene s hibridnom travom. Zeljković "novi" početak radova očekuje za mjesec dana. U plaćenom oglasu koji se vrti društvenim mrežama, Predsjednik s profilne slike na kojoj drži punu torbu nogometnih lopti obećava završetak radova koje je već u par navrata obećavao.

Navodi da su se na jučerašnjoj sjednici razmatrale ponude koje su dospjele na međunarodnom natječaju za projekt "Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH". Komisija za izbor najboljeg ponuđača između dvije ponude (obje su ispunjavale tražene kriterije), odabrala je jednoglasnu odluku kojom se kao najbolja ponuda zbog cijene i kraćeg roka za realizaciju prihvaća ponuda grčko-češkog konzorcija.

Zeljković je na kraju objave kao početak radova označio početak svibnja. Ove godine.

Prvi čovjek bh. nogometa je obećao u svom četverogodišnjem mandatu pozabaviti se infrastrukturom stadiona, mlađim uzrastima i ženskim nogometom. Budući da nogometni travnjaci premijerligaša, a da ne spominjemo niže lige jednostavno vape za konkretnom pomoći - ova točka njegovog programa izazvala je najviše pohvala, ali i zanimanja.

U travnju prošle godine Zeljković je najavio povijesni projekt rekonstrukcije 12 terena premijerligaša, a u prvi krug obnove su ušli stadion Pod Bijelim Brijegom, Gradski stadion u Banja Luci te stadion Tušanj u Tuzli koji trenutačno zajedno koriste FK Sloboda i FK Tuzla City. Predsjednik krovne organizacije bh. nogometa tom prilikom je izjavio da je to veliki dan za bh. nogomet, da je odluka jednoglasno usvojena i da će do početka (tekuće) sezone ili koji dan kasnije navedeni klubovi u Mostaru, Tuzli i Banja Luci dobiti rekonstruirane travnjake. Hibridnu travu u prošloj godini, naravno, nitko nije dočekao niti vidio ikakvu naznaku iste.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.