JOŠ JEDAN SPORTAŠ 20-godišnjak Mato Matić preminuo dan nakon što je branio na utakmici

mato matić,preminuo,hnk domaljevac,mato matić,golman,BIH,hnk domaljevac

Mato Matić, mladi golman HNK Domaljevac preminuo je dan nakon svoje, ispostavit će se, posljednje utakmice na kojoj je branio.

"Današnji dan će se pamtiti po gubitku jedne mlade duše, člana našeg kluba, člana našeg tima i osobe koja je od malena krasila kopačkama naš teren i naš gol. Crno je osvanulo jutro nad našim selom. Iskrena sućut njegovoj obitelji, prijateljima i svima koji su ga poznavali. Jedan ovako mladi život ne bi smio ovako završiti. Mato se u zadnjih godinu dana posvetio nekim višim ciljevima, akademiji i policijskoj odori, a uz to nastavio je davati svoj doprinos i na zelenom travnjaku.

Hvala ti Mato na svakom treningu, na svakoj utakmici koju si odigrao i svakoj minuti koju si proveo s nama. Bodri nas sada s nekog drugog, boljeg mjesta, budi spokojan, budi miran, a mi ćemo nekako krenuti dalje, u tvoju čast. Neka ti je laka crna zemlja, topla postelja, a tvoj odlazak je znak da ništa u životu nema i neće imati smisla, da ništa materijalno nije vrijedno i da se nikad ne zna kako jedan dan može završiti.

Mi ćemo se teško izboriti s tim da te nema, ali ostaje za tobom mnoštvo uspomena, puno smijeha i lijepih trenutaka. Počivaj u miru anđele naš", poručili su iz kluba na službenoj Facebook stranici.