Jerko Čuljak prešao u NK Široki Brijeg

NK Bigeste, hnk široki
U nedjelju ujutro na stadionu Babovac u Ljubuškom gostovali su mladi nogometaši NK Neretvanca iz Opuzena sa kadetskom momčadi i NK Metkovića sa juniorskom momčadi.


Utakmica kadeta NK Bigeste i NK Neretvanca okončana je rezultatom 3:1. Pogotke za pobjedu NK Bigeste postigli su Franjo Grizelj 2 i Kristijan Puljić.

Juniorska utakmica NK Bigeste i NK Metković okončana je rezultatom 7:0. Za pobjedu NK Bigeste tri pogodka je postigao Mirko Jelčić, dva pogotka je postigao Ivica Živkušić i po jedan Jure Herceg i Antonio Biško.

Još jedna sjajna vijest iz NK Bigeste. Naime prošli tjedan dosadašnji igrač NK Bigeste Jerko Čuljak je postao član NK Široki Brijeg. NK Bigeste je tako u pet godina postojanja prizveo konkurentne igrače koji su svoje mjesto našli od NK Širokog Brijega, HŠK Zrinjskog, NK Osijeka, NK Vukovara, NK HAŠK-Zagreb do NK Dinama. Doista impresivan popis klubova koji potvrđuje sustavan i kvalitetan rad u NK Bigeste. Svaki odlazak kvalitetnog igrača je svakako hendikep za momčad iz koje igrač odlazi ali dakako i otvara mogućnost za afirmaciju mladih i ambicioznih igrača kojih u NK Bigeste sigurno ne nedostaje.

LJ::portal