Jedan od najboljih mladih igrača u svome godištu u BiH potpisao višegodišnji ugovor sa Širokim

Jedan od najboljih mladih igrača u svome godištu u BiH potpisao višegodišnji ugovor sa Širokim
NK Široki Brijeg

Jedan od najboljih mladih igrača u svome godištu u državi, talentirani 17-godišnji Ivan Grgić potpisao je višegodišnji profesionalni ugovor s NK Široki Brijeg i priključen je prvoj momčadi uoči nove sezone m:tel Premijer lige BiH, priopćeno je na službenim stranicama kluba s Pecare.

- Za mene kao sedamnaestogodišnjaka mnogo znači potpis profesionalnog ugovora i priključenje prvoj momčadi. Neizmjerno sam zahvalan stručnom stožeru na čelu s trenerom Tonijem Karačićem koji su prepoznali moj rad i pružili mi priliku trenirati i igrati s prvom momčadi. Nadam se i određenim minutama i službenom debiju za seniorsku momčad u novoj sezoni. Za sada ide sve u pravom smjeru, ovo je jedan od ciljeva koje sam zacrtao u svojoj karijeri. Prvi profesionalni ugovor potpisao sam za renomirani klub u državi, vjerojatno i najbolji za mlade igrače čiji se rad pomno prati i koji često dobiju priliku iskušati se na najvišoj razini, kazao je Ivan Grgić koji je ujedno i član U-18 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Talentirani Ivan Grgić iz Kiseljaka karijeru je počeo u Akademiji FK Sarajevo, a kao kapetan predvodio je pionirsku momčad FK Sarajevo do naslova prvaka Bosne i Hercegovine. U NK Široki Brijeg došao je u veljači 2019. godine iz HNK Hajduk Split.