JAVIO SE I MAMIĆ "Bojim se da će Hajduk ove godine ukrasti titulu Dinamu"

Zdravko Mamić Dinamo

Direktor nogometnog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić, koji je optužen da je nezakonito prisvajao novac od transfera nogometaša OFK Beograd, oslobođen je u ponedjeljak optužbi. Podršku Terziću pružio je Zdravko Mamić, odbjegli pravomoćno osuđeni nogometni moćnik, koji je osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja milijuna iz Dinama.

“Jako mi je drago zbog Zvezdana Terzića. Osobno ga poznajem i onda mi je još draže. I sa sportske i s ljudske strane mi je drago što su se te njegove nevolje okončale. Dolaskom Terzića u Zvezdu ispunjava se ono što sam rekao, a to je da će se Zvezda vratiti na stare staze slave. Zaslužan je, naravno, i predsjednik Vučić. Zvezda igra direktno Ligu prvaka ove godine, vidno je ojačana ekipa. Ne treba sada očekivati neka čuda, ali pričao mi je Terzić kakav je projekt i da je veoma ambiciozan”, rekao je Mamić za Maxbetsport.

Komentirao je Mamić i Dinamo, poručivši da je tamo imao prekrasan period života. “I dalje sam navijač. Bojim se da Dinamo neće doživjeti situaciju koja se smiješi Crvenoj zvezdi. Volio bih da budem loš prognozer”, rekao je Mamić misleći da će Dinamo teško izboriti plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Početkom godine Mamićeva struja izgubila je rat u Dinamu i on se tamo više ništa ne pita. “Hajduk nam je proslavio punoljetstvo, punoljetno su lice, sad su ušli u 19. godinu bez titule. Ako Zvezda uđe u vlak nove Lige prvaka, siguran sam da će i Partizan slaviti punoljetstvo. A ako Dinamo kojim slučajem bude prvak Hrvatske i nađe se u istom društvu sa Zvezdom, Hajduk neće biti prvak još 19 godina. Sad im je prilika i bojim se da će ove godine nekako ukrasti titulu Dinamu”, rekao je.